| RAY a întrebat:

Ce dezamagiri ati avut in dragoste?

Răspuns Câştigător
| Alexu9696 a răspuns:

Cam multe...

Am 21 de ani am avut cam 16 gagici pana acum si 2 relati foarte lungi una de 1 jumate si alta de 2 ani.

Deci sunt multe dezamagiri, probabil cea mai mare dezamagire e ca am fost inselat...

Si dau numai de fete care nu cauta iubire/dragoste...

5 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

N-am avut nicio dezamagire.

| Kalla a răspuns:

Primul meu iubit l-am lasat pentru ca am descoperit ca a facut un pariu cu un alt baiat. Daca reusea sa se combine cu mine (eu fiind foarte dificila) primeste 50 de euro.Cand am aflat l-am lasat.Am plans o saptamana dupa ce l-am lasat dar e mai bine asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce?

| Helly1226 a răspuns:

Eu nu stiu ce e dragostea.

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Cea mai mare dezamagire in "dragoste si sex" esti tu, prietene, ca pui niste intrebari de te doare capul. Nu prea dau eu raspunsuri, mereu cand iti vad poza, fara sa citesc intrebarea, imi dau seama ca urmeaza sa citesc o prostie. Lasa-ne vere cu astea ca sunt oameni care intr-adevar au nevoie de ajutor. Nu mai veni tu cu intrebari de •••. Ca sa nu zici ca sunt neam prost, iti si raspund la intrebarea ta nesemnificativa pentru cei de aici. Pai cine durerea mea vrea sa-si mai aduca aminte de dezamagirile pe care le-a trait? Ori tu crezi ca cine a trecut printr-o dezamagire se mandreste sau isi aduce aminte cu mare drag?

Întrebări similare