Sexul cu protectie e la fel de incarcat de placeri, ca si sexul neprotejat. Dincolo de ceea ce simte, insa, fiecare, ideea cea mai importanta este aceea ca un contact sexual protejat te fereste de multe necazuri, cum ar fi transmiterea bolilor sexuale grave.
Diferenta e, in primul rand, un strat subtire de latex.
Care te apara 99% de boli cu transmisie sexuala si de o eventuala sarcina.
Baietii nu simpatizeaza prezervativul,dar de dragul fetei,il folosesc.Cei responsabili, il folosesc si de dragul lor.
Diferenta consta in a dormi linistita noaptea sau nu, in a astepta cu frica ziua in care trebuie sa-ti vina menstruatia sau nu.
Tu alegi si orice alegi e pe raspunderea ta.
Te sfatuiesc, insa, sa il folosesti fara exceptie.
Acum ies alte modele mai subtiri care ofera placere la fel ca si cand se face sex fara el sau amplifica durata sexului.
Pai e ca si cum dai mana cu cineva cu o manusa pe mana si cu unu fara manusa.
Este o " vorba": ceea ce-i "bun", ori este imoral, ori ilegal, sau daca nu, inseamna ca ingrasa"!
Sunt femeie,nu pot spune cu certitudine diferenta dar incerc sa gandesc logic,nu stiu daca ai idee,dar sa zicem ca speli vasele cu manusi de cauciuc, nu e asa ca te deranjaza si ca e mai simplu cu mana libera, cam asa cred ca e si la baieti, este ceva ce ii impiedica sa simta totul la maxima intensitate, o bariera care taie din placeri
Pentru femei nu e mare diferenta (exista chiar niste prezervative cu striatii, care intensifica senzatia). Barbatilor le place insa mult mai mult fara.
Ca cel fara prezervativ e mult mai placut pentru ambii parteneri.
Doar ca prezervativul te fereste de multe boli, si pana nu faceti niste analize si esti sigura ca ramai cu el, eu zic sa o faceti protejat!
DenisaMetal întreabă:
Amynutzza1 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: