| Kidooooo a întrebat:

Ce dificili sunteti, baieti laughing
Deci, imi place de un baiat din scoala, si i-am zis asta, doar ca i-am zis-o prea direct laughing
Eu:heei ce faci?

El:bine. tu?

Eu:bine. Vreau sa iti zic ceva.

El:spune.

Eu: imi place de tine.

El: Okk. Putin ciudat

Si dupa, a iesit, si acum nu vorbeste cu mine.adica na vorbeste doar daca il intreb eu ceva.
Bun.Am vorbit cu el azi,dar doar eu l-am intrebat. Azi la scoala cand treceam pe langa el, inainte sa trecem unul pe langa celalalt s-a uitat in ochii mei, si dupa ce a trecut de mine s-a uitat in spate (tot la mine) stiu asta ca si eu m-am uitat la el.
Pff. Deci chiar nu stiu laughing CIca e foarte timid si retras, da nu stiu laughing Ziceti baieti happy
Heelp happy :*

14 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Sa panicat saracul.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Sex sex sex, esti naspa...pe bunestraight face unii baieti sunt ciudati dar amuzanti.in legatura cu "problema"ta nu trebuia sa ii spui baiatului ca iti place de ei,unii baieti se simt aiurea sau daca stiu ca o fata e nebuna dupa ei fac orice le trebuie prin cap, fara sa tina cont de sentimentele fetei.Cel mai bine acum ar fi sa te apropii de el ca prietena sa observi daca si el te place. Daca el a spus"ok, cam ciudat" nu prea cred ca simte acelasi lucru pentru tine, poate ca te vedea mai mult ca o sora mai mica, o simpla amica.

| stark47 a răspuns:

De ce nu l ai intrebat daca si el simte acelasi lucru? oricum, felicitari pentru curaj

| MrSoapte a răspuns:

Inseamna ca esti naspa!

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru MrSoapte):

Inseamna ca esti naspalaughing, hai ca asta a fost tare dar cam rautacios din partea ta

| TheSmith a răspuns:

Esti nasoala.( nu te duci la om si ii spui direct, ca nu e ca si cum i-ai cere o tigara! citeste carti de dragoste si invata!)

| Skynettt a răspuns:

Nu-s dificil asteapta si o sa vezi ca o sa va intelegeti tot mai binewinking

| boyboyplayboy99 a răspuns:

Mie daca mi-ar spune o fata asa,in fata, ca ma place sincer m-ar uimi profund. laughing Mai intai as crede ca face misto(ca se intampla de multe ori),apoi m-as speria putin de,, curajul" ei, dar pana la urma, daca e simpatica si simt ceva pentru ea vom avea o relatie. Acuma daca zici ca el e putin timid, normal ca s-a speriat si ca nu se astepta la asa ceva.
Mai gandeste-te ca poate el te iubea si ii era frica sa-ti spuna, apoi ii zici tu direct, iar el e rusinat fiindca de obicei baietii fac primul pas. Sper ca te-am ajutat laughingwinking

| TheRoyalHH a răspuns:

Da si eu ma-si simti ciudat adica iai spus direct adica ce crezi nu suntem noi dificili dar l-ai speriat adica un fel de '' ma palce :O:O:O Cei spun :O:O: ce ma fac :O:O: '' vorbiti unde-va voi 2 singuri spune-i sa se gandeasca sa nu se emotioneze... Sper cate-am ajutat

| AlexCool17 a răspuns:

Pe bune, prea directa, s-a speriat de aceea trebuia sa ii dai semne da sa il lasi tu sate "farmece"! Sper ca te-am ajutat!

| MillionDollarBaby a răspuns:

Nu suntem dificili deloc, din contra happy adica fiecare cu caracterul lui, cu temperamentul lui dar mie personal sa imi spuna o fata ca ma place + daca fata e ok pentru mine suna deja a relatie laughing succes cu baiatu'.

| MillionDollarBaby a răspuns:

Vrei sa imi zici ceva? lasa-mi tu mie id tau ca eu nu am inca rank sa pot trimite mesaje happy

| sebyblak a răspuns:

Sunt baiat si hei ma simt insultat ca crezi ca suntem dificili dar de ce nu faci o relatie? lamurestema! afla daca te pace si SEX SEX SEX SEX SEX SEX

| Scortanu_Yonutz_1998 a răspuns:

Si eu m-as simti ciudat sa-mi zica o fata asa direct ca ma place. Incearca sa te apropii de el...sa vezi ce vrea el intr-o relatie, si, cel mai important, fa-l sa zambeasca. Dupa o sa vada ca esti de treaba si o sa vrea sa vorbeasca cu tine. Succes! Sper ca te-am ajutat. happy