Pff..nu e bine atunci..io cred ca daca intr'adevar v potriviti subiectele de discutii vin de l sine..nu trebuie sa stai sa te gandesti:"hm. oare despre ce sa mai vb ca ne cam plictisim?"..parerea mea.
Daca ajungi sa ceri sfaturi pe net despre ce poti vorbi cu iubita e clar ca relatia voastra e monotona, nesatisfacatoare, de tot. Gaseste pe altcineva, voi nu va potriviti.
Hello,o iubesc
O iubesti si ati ajuns asa? Probabil te-ai obisnuit cu ea, iti e draga sau va vedeti si vorbiti prea des. Cert este ca eu nicidoata nu mi-am pus problema asta. Cand eram indragostita cu adevarat nu-mi mai tacea gura in prezenta persoanei. Ceva "nefunctional" tot este la voi
Pai iesi cu ceva nou in fata
deschide un subiect care poate ai vrut sa il vorbesti cu cineva si nu ai gasit persoana respectiva
Discutii gen ce ii place sa faca, ii povestesti cate o intamplare din copilaria ta sau ce ai facut cand ai iesit cu baietii, iti imaginezi orice... daca deschizi tu vorba despre un subiect primul' o sa te ajute si ea foarte mult. sper ca te-am ajutat cat de cat. Succes!
1)despre ea
2)poti vb despre ...mmm...nush
3)poti so saruti si sa nu-i mai dai drumu
Pe mess.or la telefon.
Pai...ce mai face si ea cum se ma simte ce a visat, cu cine mai vb cu cine nu sunt multe acum na nici no cunoaste nimeni care va raspunde
Ce mai face..ma intalnesc zilnic cu ea, cum o pot intreba ce mai face..imi va spune ca a petrecut ziua alaturi de mine, ce a visat*nu prea viseaza*, nu pot sa intreb cu cine vb, as parea absurd.
Secret5 întreabă: