| Bellatores a întrebat:

Ce discutii pot avea cu iubita? relatia incepe sa fie cam monotona.sad

10 răspunsuri:
| dyana18 a răspuns:

Pff..nu e bine atunci..io cred ca daca intr'adevar v potriviti subiectele de discutii vin de l sine..nu trebuie sa stai sa te gandesti:"hm. oare despre ce sa mai vb ca ne cam plictisim?"..parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ajungi sa ceri sfaturi pe net despre ce poti vorbi cu iubita e clar ca relatia voastra e monotona, nesatisfacatoare, de tot. Gaseste pe altcineva, voi nu va potrivititongue.

| Bellatores explică (pentru anonim_4396):

Hello,o iubeschee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bellatores):

O iubesti si ati ajuns asa? Probabil te-ai obisnuit cu ea, iti e draga sau va vedeti si vorbiti prea des. Cert este ca eu nicidoata nu mi-am pus problema asta. Cand eram indragostita cu adevarat nu-mi mai tacea gura in prezenta persoaneilaughing. Ceva "nefunctional" tot este la voitongue

| Ina93 a răspuns:

Pai iesi cu ceva nou in fata
deschide un subiect care poate ai vrut sa il vorbesti cu cineva si nu ai gasit persoana respectiva devil

| xCruz a răspuns:

Discutii gen ce ii place sa faca, ii povestesti cate o intamplare din copilaria ta sau ce ai facut cand ai iesit cu baietii, iti imaginezi orice... daca deschizi tu vorba despre un subiect primul' o sa te ajute si ea foarte mult. sper ca te-am ajutat cat de cat. Succes!

| AndyCMA a răspuns:

1)despre ea
2)poti vb despre ...mmm...nush
3)poti so saruti si sa nu-i mai dai drumulaughing

| Bellatores explică (pentru AndyCMA):

Pe mess.or la telefon.

| AndyCMA a răspuns (pentru Bellatores):

Pai...ce mai face si ea cum se ma simte ce a visat, cu cine mai vb cu cine nu sunt multe acum na nici no cunoaste nimeni care va raspunde straight face

| Bellatores explică (pentru AndyCMA):

Ce mai face..ma intalnesc zilnic cu ea, cum o pot intreba ce mai face..imi va spune ca a petrecut ziua alaturi de mine, ce a visat*nu prea viseaza*, nu pot sa intreb cu cine vb, as parea absurd.