anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce Doamne iarta-ma aveti toate? pe bune? la 12 ani la toate va trebuie iubiti si suferiti de muriti, ok si eu am 13 ani,toate prietenele mele au cate un iubit,care vai nu mai pot ele de indragostite, cu 4-5 ani mai mari ca ele,si pe net e la fel,bine si mie imi place d eun baiat,si nu de o zi doua,de mult timp, dar frate de la a placea pana a te linge cu el dupa fiecare colt... voi aveti prietene d'astea? ce parere aveti despre "dragostea" si "suferinta asta nesfarsita" la 12-13 ani? funda

15 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Nu stiu ce hristos comentezi aiurea daca esti o putoaica de 13 ani, nu te supara, dar cam asta adevaru. Si noi suntem cam satui de putoi ca voi care la 14 ani comentati de copii de 13 ani. Ti-e ciuda ca pe tine nu te place nimeni si esti urata?batting eyelashes

| mona a răspuns:

La 12-13 ani iubiri? mai degraba sunt copilarii

| mimiwewem a răspuns:

Oho, nu am prietene, dar am vecine care se vaită că suferă din dragoste. Parcă îți vine să le dai cu ceva în cap.

| Azµre a răspuns:

Prostii... Nu există iubire la vârsta aia nici măcar termenul de a place nu îl pot defini...

| Oana92 a răspuns:

Hmmm...o sa vorbim despre asta cand o sa fi cu acel baiat. Atunci cand tu ai fost in situatia lor si ai preferat sa nu te "lingi la fiecare colt" cu el mai stam de vorba...

Si desi am trecut de mult de varsta asta cred cu adevarat ca multi chiar iubesc cu tot sufletul la varsta aia. Normal ca la 23 de ani vezi altfel iubirea ca la 13, dar asta nu inseamna ca nu poti iubi la 13 ani. Iubesti ca un adolescent, nu ca un adult, dar iubesti.

| Raiiiisa a răspuns:

Acuma te trezesti si tu revoltata de mama focului.
da vezi ca domnisoarele pe care esti atat de ofticata sunt "prietenele" tale.
Si iti zic eu ca alea nu sufera deloc, ca adac ar suferi atat de tare, nu le-ar mai trebui **** la anii astia.
Cred ca parerea mea este destul de clara, fiecare face ce vrea cu viata lui, in cazul acesta, cu copilaria lui.
Vor doar sa para ele mai presus decat celelalte si vor sa incerce tot ceea ce miroase a pericol, ca sa devina ele, vezi doamne cele mai experimentate.

| chazz a răspuns:

Ai scris aceasta "intrebare" ca sa pari si tu interesanta si sa scapi de plictiseala din viata ta.Crezi daca ai pus-o vei fii mai desteapta si recunoscuta in comunitatea TPU?
Numai bine!
p.s:mai bine lasa intrebariile astea si joaca-te cu fetele.

| Charice a răspuns:

Se numesc copilarii cu toti trec prin asta happy

| OlariuRox a răspuns:

Buna! Asta e copilaria draga mea, e dragoste de aia copilareasca daca gaseti unu de varta ta, dar de la un timp fetele astea de la a palce ajung gata la sex.Nu e bine la 13 ani a iubi inseaman, biletele de dragoste, pupicuri pe obraji, flori, plimbari in parc ceva de genu.Altele sunt timpurile acum.Si eu am iubit de la 11 ani si eu ma sarutam cica, adar nimic mai mult eu credeam pe vremea aai ca iubirea e sa mancam o prajitura impreuna sa radem impreuna sa ne plimbam prin parc.Ele nu stiu cu adevarat ce e aia dragoste adevarata ele sunt cucerite de vorbele frumoase spuse de un baiat.

| Evelyn666 a răspuns:

Aoleu, frateelaughing. Tu mai mult comentezi de ciuda, nu ca nu mai poti tu acuma de "suferintele" altoralaughing.

| Walve a răspuns:

La 12 ani eu ma jucam mario la ps, bine si acum ma joc, dar nu asta voiam sa zic, ci vreau doar sa va incurajez sa JUCATI MARIO!

| Cata980 a răspuns:

Pai eu am 12 ani si din,, fericire'' am si eu o prietena de 12 ani care se lauda care are prieten de 15 ani..Sincera sa fiu mie nu-mi trebuie frat prieten. Daca voiam pana acum aveam dar nu pentru ca consider ca sunt prea mica.Ce parere am despre,, dragostea'' si,, suferinta'' asta? Pai o parere rea! tongue In loc sa-si petreaca copilaria sta cu un baiat care poate nici macar nu o iubeste..doar sta cu ea ca sa spuna ca are si el prietena. Offf!

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru Cata980):

Cea mai buna gandire big grin bv, dar nu sta ca sa spua ca are o iubita fetele din ziua de azi( unele ) sunt naive si ajung in niste ipostaze naspa, cu " iubiti " de 4-5 ani mai mari ca ele big grin

| Cata980 a răspuns (pentru Coarna_Mihai_1990):

Mersi...Da din pacate! Baietii aceia mai mari nici macar nu le iubesc pe ele. doar asa ca sa spuna ca au si ei prietena..Stau cu ele o saptamana si gata si apoi tot ele(fetele) sufera! Si unele se si mai lauda ca,, Vai am prieten de 15 ani si ma iubeste'' laughing Of...am si eu o fata asa in clasa care are prieten de 15 ani.Si ea are 12 ani rolling on the floor Mda.