Indiferenta.Si tradarea doare in felul ei, dar in general oamenii sunt pregatiti psihic sa reziste unei traderi si se pot reface in timp intr-un fel sau altul.Pe cand indiferenta...ar fi multe de zis la capitolul asta insa un citat cred ca ar cuprinde tot ce vreau eu sa zic:"Cel mai mare pacat fata de ceilalti nu este sa-i urasti, ci sa fi indiferent:asta e esenta lipsei de omenie"
Amandoua! Depinde de nuante strict particulare, si de context - antecedente vs perspective!
Eu zic ca mai mult doare indiferenta.Nu spun ca tradarea provoaca un sentiment placut, dar ca si comparatie nu e la fel.Cand se intampla ceva si pur si simplu primesti tacere, intrebarile te macina iar lipsa raspunsurilor, doare.
Inca sunt tanara si nu am fost tradata(am avut doar un prieten) dar indiferenta am simtit-o pe pielea mea si inca o mai simt si doare, doare enorm...
Cred ca tradarea! Nu am trecut prin asta insa imi imaginez cum ar fi. Dar sa fii sigura de un lucru:indiferenta si tradarea se aseamana.Pt ca daca te tradeaza iti este indiferent sau invers daca iti este indiferent inseamna ca te tradeaza.Amandoua dor.
Tradarea deoarece atunci cand o persoana tetradeaza te doare ff mult stiind ca ai pus un cuvant bun sdau i-ai facut ceva in care ai pus suflet iar ea a calcat totul in picioare insa indiferenta se poate intoarcea oricand in respect. un om este indiferent atunci cand stie ca nu are ce cere de la o anumita persoana. daca primesc indiferenta incerc sa rezolv insa daca aceea persoana continua ofer.insa la tradare parerea mea este ca nu poti ierta...
Indiferenta daca este in partea persoanei iubite, iar tradarea din partea prietenilor in care am incredere.
Depinde. tradarea de cele mai multe ori, insa indiferanta doare mai tare daca esti tratat asa de o persoana pe care tu ai considerat-o speciala.
Din experienta proprie, indiferenta doare cel mai tare si ranile pe care le lasa aceasta sunt greu de vindecat...in cazul meu nu se vor vindeca niciodata...
Daca te referi la o relatie intre 2 persoane amandoua.deoarece tradarea incepe cu indiferenta.si asa se destrama sentimentul frumos pe care il avem pentru aceea persoana... xoxo Andreea
Ambele.Tradarea doare mereu dar si indiferenta daca vine din partea unei persoane de care iti pasa poate sa doara mai tare decat tradarea.