De ce nu raspundeti la obiect?
vrem aia, p`aia si cu p`ailalta... ocoliti niste raspunsuri. de parca.
sunt fata si ma intereseaza...
rapundeti scurt vrem : dragoste, sex si afectiune.(era un exemplu)
si toata ~trancaneala~ asta a mea este pentru cei care dau raspunsurile asa ca sa fie date! mai bine abtineti-va decat niste raspunsuri idioate din partea voastra
punct.
[si stiti foare bine la ce face referire intrebarea... ce vrea un barbat de la o femeie?] (asta daca stiti intr-adevar adevaratele sensuri ale acestor cuvinte )
punct 2.
Cred ca dincolo de satisfacerea nevoilor sexuale, isi doresc intelegere si respect.
Cel mai corect a raspuns hashe86 daca stau bine si ma gandesc mi se pare cel mai logic rasp de aici...este interesant cum a raspuns si cum a luat subiectu BV:*:*:*
Am citit odata o carte prin care se mentiona: CE VOR FEMEILE DE LA UN BARBAT? ai citit cumva cartea
Depinde
de la tipa de la fast food mi as dori un hamburger cat mai bun
de la doamna conferentiar o nota cat mai mare
de la mama cat mai multi bani de buzunar
de la iubita mea dragoste si afectiune
de la prietene multa buna dispozitie
de la o tipa cunoscuta prima oara imi pot dori de la o conversatie savuroasa pana la sex, in functie si de ceea ce ofera ea
Interesanta mentiunea ta! te intereseaza numai varianta lor? sunt femei care stiu mai bine decat barbatii ce vor ei de la o femeie...ma refer aici la femeile care din umbra ii conduc pe barbati lasandu-le acestora impresia ca ei au hoatarat!
Barbatii niciodata nu vor recunoaste ce vor de la o femeie,
ei numai se pun pe fapte, iar femeile stim mult mai multe barbatii
Un fel de stabilitate care se rezuma la sex, mancare, curatenie, etc. dar cand vine vorba de libertatea pe care o vrea orice barbat atunci intervine intrebarea;, oare de ce mi-am luat belea pe cap?! si de aici ajungi la o amanta si mai departe cred ca sti ce urmeaza... femeia ramane folosita si barbatul satisfacut
Sa aiba siguranta ca sunt iubiti, sa aiba incredere, sa poata vedea un meci cu Steaua fara sa aiba emotii ca se supara pe el si ca-i va face seara un calvar. Ar mai fi de spus multe, dar... spatiul mic
Cati ani ai de pui o asemenea intrebare? asa cum la intrebarea "ce doreste o femeie de la un barbat" nu va exista un singur raspuns, nici chiar din partea aceluias respondent la distante oarecare de timp. vrei raspunsuri tipice de reviste de femei gen "dragoste, iubire, intelegere", din cele intentionat misogine de tipul "sex, sa spele, sa calce etc" sau stupide ca cel cu meciul de fotbal de mai jos? intrebarea ta are acelasi raspuns ca "ce-si doreste o femeie de la un barbat?". iar raspunsul este "multe!"
Pai depinde... In primul rand cred ca vrea sa fie respectat si ascultat, ar mai fi ceva; daca se simte bine alaturi de tine cred ca veti avea o relatie indelungata...
Sa intregeasca un intreg... De multe ori se pune intrebarea: Ti-ai gasit jumatatea?
Atat femeia cat si barbatul reprezinta doua entitati distincte ale unui intreg, din punctul meu de vedere. Iar un barbat ar trebui sa doreasca de la o femeie (care sa nu fie ruda cu el) acea reintregire... iar femeia la fel... acelasi lucru ar putea cere de la un barbat...
O intrebare: De ce ai nevoie de un raspuns numai de la barbati? Crezi ca o femeie nu iti poate raspunde la fel de bine?
Sau, doresti sa cunosti ca de obicei un barbat doreste: masa, casa, sex, copii, bani de cheltuiala, sa fie lasati in pace atunci cand merg la o bere cu prietenii sau se uita la un meci de fotbal (sau de ce-o fi), sa nu le pui intrebari "incomode" atunci ajung tarziu acasa sau cand sunt prinsi asupra faptului, etc.
Nu este nevoie sa raspunzi aici la aceste intrebari, ci sa-ti raspunzi tu la acestea...
Daniela
In primul rand sa-i arate k tine la el. acum asta depinde d fata. unele o spun pur si simplu, altele arata sentimentele prin fapte.pentru mine unul asta e foarte important.si nu in ultimul rand fidelitate.atunci cand o fata tine la un baiat cu adevarat, n arata prin asta.adica sta cu el neconditionat.parerea mea. oricum sunt mai multe d spus p tema asta.
DE FAPT femeile vor altceva si raspunsul l-am gasit foarte clar la un tip Sorin pe site-ul lui.
A facut el un video si a explicat foarte clar ce vor femeile de la un barbat cand le agati.
Recomand: http://www.scoaladeseductie.ro/......lnire.html
Buna...barbatul te v-a iubii enorm daca VEDE SI SIMTE CA E RESPECTAT SI DORIT...binenteles un barbat care pune pret pe iubire...
Mutubal întreabă: