| paulsar28 a întrebat:

Ce draq sunt cu fetele astea? Am o colega in clasa care s-a dat la mine m-a sarutat si cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine a inceput sa rada in hohote si apoi am aflat ca asa a mai facut cu inca 2 baieti. Da fetele astea nau suflet? nau mandrie?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Sant panarame.com asta e viata.

17 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Nu, nu au. Si voi NU, nu stiti sa cautati.

| Chimilica a răspuns:

Scuzati-ma dar nu toate sunt perverse! In cazul colegei tale scuza-ma ca-ti spun dar o sa ajunga o mare c***a!

| St3fU a răspuns:

Se cheama C U R V E.n'ai ce sa le faci.cel mai bine te tii la distanta ca sa nu ajungi subiectu de baza al colegilor.winking Si mai apoi doamne fereste sa te indragostesti de vreuna ca ai dat de draculaughing

| cOnTexT a răspuns:

Buna frate, sa stii de la mine "toate fetele sunt curve" mai mult sau mai putin, desigur cand zic "toate" nu ma refer chiar la toate! Mai sunt si mici exceptii happy! Mi'a placut cum ai zis "da fetele astea nau suflet?" - m'ai atins, o fi o emotie sau o fi doar faptul ca nu am mancat nimic azi si am fumat doar. in fine trecem peste bafta.

| Ciprian a răspuns:

Nu au. Le mananca.

| VadTot a răspuns:

Sunt Facute la betie pe Bancheta din spate a unui Trabant amaritcrying(Sunt suflete Pierdute care si duc Traiul precum o scama dusa de vint "colo dincolo"laughing)Si aum scuza ma ca sunt atit de dur cu tine dar cum ii poti spune unui asemenea personaj sa fie cu tine ok a sarit pe tine si te a sarutat laughing)si acum tu ce faci toate care fac asa le spui sa fie cu tine?laughing)poate doar Pt o Noapte da? Ca nu cred ca pentru o periaoda mai lunga de timp? ok?laughing)Cred ca esti Baiat cu Bibilica intre umeri si nu intre picioare?laughing)Si apropo acum pe bune si fara sa crezi ca rid de tine cum te a sarutat pur si simplu pe gura?:cryingdaca da te as sfatui sa ai mare grija.crying(Hepatita se rspindeste foarte repede chiar si alte boli printr un simplu sarut am impresia ca...chiar SIDA se ia printr un simplu sarut poate exagerez si nu vreau sa te sperii dar ai grija si nu mai lasa toate bezmeticele sa te sarute"Ai grija de tine!

| bogdan74688 a răspuns:

"Te face c***a cine nu te poate avea", zicea o melodie, mesaju' find pentru o fata. Poate vrea doar sa-si bata joc de voi, si sa va puna pe ganduri ( ceea ce vad ca ii si iese destul de bine ). Mandrie au ( chiar prea multa as spune ), iar legat de suflet; sunt si fete care sunt ca majoritatea baietilor ( nu pun la suflet, si pot trece peste majoritatea lucrurilor care pe multi i-ar dobora, precum o gasca prin apa; fara sa se ude catusi de putin ). Cineva zicea odata de fete/ femei, sa nu te chinui niciodata sa le intelegi; doar sa le iubesti ( desi... cine mai iubeste in ziua de azi ).

| Maria123 a răspuns:

N-am mai auzit de asa ceva laughing

| lila_1550 a răspuns:

Eu nu pot intelege de ce majoritate gandesc ca daca o fata/femeie are tupeul sa te sarute si sa se dea la tine gata este o c...actioneaza exact ca si voi ah si asta normal, nu va place! Nu vrea decat sa se distreze pe seama voastra. Se pare ca unele dintre noi si-au facut bine lectiile la materia"baieti/barbati".

| Bubu9110 a răspuns:

Buna!
Sunt unele fete care fac asa dar nu toate. Asta nu inseamna ca sunt c*urve. Macar voi stiti semnificatia acestui cuvant?
Si intr`adevar femeile(fetele) nu sunt intelese prea usor.

| DenizaVonDe a răspuns:

POATE...adica nu poate SIGUR... fetele pe care le cunosti tu sunt pitzi si c***e si t***e! da asta nu inseamna ca toate suntem asa! Evit-o si tu p-aia si gata! Radea si ea putin! sigur ca tie nu ti-a placut si poate ca bine nu a facut, adica sigur ca nu a facut bine! insa voi cand faceti asa e bine pentru noi? in plus noi suferim mai tare-mult mai tare!

| badboy_6643 a răspuns:

Erea tarfa, doar astea se da la baieti fara sa aiba o relatie cu ei sau ma rog daca au una aia este o relatie sexual, o aventura.
zii sa o iei o noapte pe la tine poate asta vrea ea de faptwinking

| IustinaC a răspuns:

Eh...da baietii ai suflet? eu ii urasc pe cei care profita de fete si sunt multi de astea

| eXtrike a răspuns:

Perverse frate, niciodata nu ai sa le intelegi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auhappy,dar nu toate:*

| Delly_6322 a răspuns:

Auzi la St3fU:nu chiar toate sunt curve daca vrei sa stii. poate asa ne considerati voi [baietii] pentru ca nu stiti cum sa va comportati cu o fata si sa stiti ce vrea.in fine.in legatura cu "nelamurirea" ta [paulsar28] nu stiu ce sa zic.cred ca a fost o provocare sau ceva de genu.eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu ea si sa o intrebi "ce si cum".Nu cred ca ar fi corect sa va dati cu parerea ca toate fetele sunt curve...si cum adica sa nu te indragostesti de nikio fata...cred ca St3fU e nebun la cap. Daca nu ar mai exista femei [care voi le numiti curve] ce s`ar alege de "TOT"? ganditi`va si realizati ca nu toate fetele sunt "curve". prostii dracu

| maditza a răspuns:

Auhappynumai ca mai sunt si exceptiioh go onsi inca catee.