| georgell a întrebat:

Ce e asta? tot incerc sa inteleg ceva...viata asta. e atat de... n-am cuvinte.
ce mi s-a intamplat...am pierdut cam tot.totul a inceput cu ea. urma sa ne casatorim. a venit asa de repede.nu nu stiu exct ce s-a intamplat.pe urma mi-a ars casa.pe urma mi-am pierdut serviciul si in aceeasi zi am avut un accident. dupa asta mi s-au intamplat nenumarate chestii inexplicabile.am avut alt accident era sa mor(nu din vina mea) am pierdut masina noua (ma judec cu bcr ca nu platesc.)
pe urma am auzit stirea cu spiru.nu mai pot sa ma inscriu la master si sunt in pom.

nu stiu ce se intampla imi merg toate pe dos. m-am rugat .nu stiu ce se intampla, mi se intamlpa numai lucruri inexplicabile. daca asa posta tot v-ati inchina.
ma gandesc sa imi iau viata ca nu mai rezist nu imi explic nimic...

13 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Daca ai scapat de la moarte, inseamna ca mai ai ai zile de trait, de ce vrei sa grabesti tu sfarsitul. Daca ai scapat de moarte, ai sa rezolvi si problema cu BCR, cred ca asta te framanta cel mai tare, iar cu Spiru Haret s-a rezolvat, au castigat procesul in instanta, iar daca facultatea ta a fost acreditata de ministerul invatamantului, poti sa te inscrii la master.
Hai, fruntea sus, nu e dracul chiar asa de negru...
Vrei sa te apuce plansul daca-ti povestesc prin ce am trecut eu in acest an si inca nu s-a terminat?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Indiferent de problemele pe care le ai cu rabdare vei depasi toate momentele care astazi ti se par atat de dificile si nu uita, viata merge inainte...

| JackieSue a răspuns:

Incearca sa gandesti mai pozitiv.
Sau du-te la biserica si vorbeste cu preotul...are mereu cate un raspuns pentru fiecarewinking.

| sorin a răspuns:

Esti tare ghinionist inseamna.Asta e concluzia mea.

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Dumnezeu nu doarme! Sa'ti iei viata nu e cea mai buna solutiewinking

| Jupiter a răspuns:

Nu te mai gandi sa iti iei viata ca nu rezolvi nimic daca ti-o iei. Nu se vor rezolva problemele daca o faci.
Primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa nu mai generalizezi. Nu toate iti merg pe dos. Faptul ca traiesti nu e pe dos. Sunt multe persoane care au fost doborate de viata si s-au ridicat. Unul dintre lucrurile pe care le au in comun e optimismul. Incearca sa vezi partile bune. De exemplu, o sa ai ce povesti la nepoti.

| elenacata a răspuns:

Intai de toate trebuie sa nu te dai batut! viata e o lupta tu trebuie sa iesi invingator! intr-adevar ai patit multe dar nu dispera. o sa iasa soarele si pe strada ta.crede in steaua ta. poate ar trebui sa te duci la o biserica si sa vorbesti cu un parinte.eu iti doresc multa fericire si bucurii de acum inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai georgele. acestea sunt efectele unora dintre faptele tale facute fara sa analizezi bine situatia starea ta materiala, asumarea unor riscuri nepotrivite, etc.ai rabdare.si iale cu cap pe toate si in ordinea prioritatii.intai masina si banca.scapa de obligatiile catre banca chiar vanzand masina si platindu-ti datoriile. dupa aia serviciul, si casa.cu accidentele fii mai atent.si cu moartea ...nu te grabi sa o intampini ca vine singura.si daca iesi deasupra victoria ta va fi mult mai mare.va rasari si soarelepe strada ta.ca nu poate fi doar nor.nu permite Dumnezeu asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problemele grave au solutii simple.In primul rand calmeaza-te ca sa poti gandi limpede.Sunt incercari ale vietii, daca n-ai fost doborat pana acum, nu vei fi nici de acum incolo.Hai,Georgell,capul sus, ce naiba, viata continua ...si gandeste-te ca altii sunt mai necajiti decat tine.Maine va aparea o raza apoi soarele in inima ta...fii barbat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ghinio lasa k trece oh go on fiecare trecem prin greutaty o sa se rezolve toto asta eviata "straight face te pune la multe incercari lasa k o sa reusesty k incredere big grin si rabdarebatting eyelashesnu incerca nu are rost sa te sinucizi tocmai acum trebuie sa rezisti si sa rabzi

| georgell explică:

Ma cert si cu *** de la bcr ca nu vor sa imi dea banii, mi-au oferit pre putin am refuzat si acum.nu mai se aude nimic.ma i-a...cica"da-ne in judecata daca nu iti convine, ca oricum dureaza cam 3 ani"
imi e sila de tara asta si de cum sunt oamenii din ea

| georgell explică:

E prea tarziu acum...si nu pot sa o iau de la zero ...plus ca cica"prieteni".prieteni exista doar cand au interese.si femei.la fel multe nici nu ma mai baga in seama ca nu mai am masina etc.si cu probleme...imi bag ceva in ea de viata asta e...nu o sa imi simta nimeni lipsa cred.si partea cu rugatul.cu Dumnezeu.sa ma scuteasca cineva...cu astea. n-am facut rau nimanui in viata mea am fost bun cu oricine si de ce mi s-au intamplat toate astea?

| cryna_9550 a răspuns:

Viata e o lupta continua, nu dispera, fiecare om are la randul lui probleme si trebuie sa lupti sa treci peste ele.Intotdeauna trebuie sa fie o rezolvare, dar trebuie sa ai rabdare.Cand ai probleme, gandeste-te ca nu esti singurul, uita-te in jurul tau, sunt oameni cu probleme mult mai mari, gandeste-te la persoanele cu handicap, care sunt intr-un scaun cu rotile, ei ce sa mai zica.Sanatatea e mai presus de orice si cu putina forta si vointa o sa treci peste orice.Incearca sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca totul o sa fie bine.Fruntea sus si tot inainte ca nu te lasa D-zeu o sa fie bine.Iti dorec mult curaj si noroc.