Wowo Adrian stai frate calm asa am trecut si eu cand avem 18 ani nu aveam un loc de munca nu aveam o iubita pur si simplu ceia ce povesti tu acum eram si eu te inteleg perfect prietene prin ce treci tu sa te invat doar ca banu conduce tot in ziua de azi daca ai bani ai tot ce iti trebuie iar cand vine vorba despre fete nu te arunca la cele care arata foarte bine sau acele fete foarte vorbarete acele fete bune pentru ca nu ai cum sa contezi pe ele incearca sa iti faci un alt grup de prieteni sa cunosti alte fete incearca sa iti faci bani singur apucate de ceva fa ceva cu viata ta nu te arunca aiurea nu mai avea atatea ganduri negre pentru ca nu te vor conduce la bine nu te grabi mergi incet si calculeazati orice miscare si orice conversatie cu fiecare fata si ai sa vezi ca totul o sa inceapa sa mearga foarte bine si pentru tine crede-ma cand iti spun cei al tau frate este pus deoparte va rasari si soarele pe strada ta mai trebuie sa te chinui putin cu singuratatea
Omule sa stii ca nu oricine are parte de femeie sau barbat in viata pentru totdeauna singuri murim pana la urma. Cand vei munci si iti permiti chestii multumeste-te pentru ca de iubit nu mai stii in cine sa te bazezi.
Depinde şi de ceea ce cauţi. În ziua de azi, deşi băieţii vor fete cuminţi, tot după panarame umblă. Păi normal că suferiţi!
Dacă te aflii într-o depresie mai bine ai merge la un psiholog, cred că te-ar ajuta.
Aproape ca n-am inteles nimic dupa felul cum ai scris.
uneori se spune ca ne facem noi singuri problemele si noi ne complicam viata
Se spune că în viață ca să ajungi la lumină trebuie să treci prin întuneric.
Nu vreau să generalizez dar se găsesc greu fete cu care poți avea o relație serioasă și care sunt serioase.De aceea nu va fi ușor pentru tine dar cu ambiție și speranță vei reuși să obții ceea ce vrei. Nu te aștepta să reușești din prima și nu te da bătut.
Eu îți urez toate cele bune.
Crăciun fericit.
Buna!
Asta e oricine mai are si zile proaste insa nu uita un lucru si anume bucura-te de prezent, viata merge inainte.
Craciun fericit! :*
O singura viata ai, traieste-o la maxim, bucurate din plin de ea.
Nu trebuie sa suferi pentru ce nu ti-a iesit ci sa fi indiferent si sa treci peste.
Daca nu ti-a mers cu o fata, gandeste-te ca mai sunt 3 miliarde.
Sarbatori fericite!
Adevarul este ca in ziua de azi "unele" fete vor sa faca record la baieti,altele sa faca record la buzunaru lor si altele pur si simplu sunt c""ve. Eu niciodata nu mi-am lasat prietena sa vorbeasca cu prieteni sau veri din jurul meu pentru ca stiu ca daca s-ar cunoaste mai bine,ar interveni o problema, asta doar daca nu iti sunt prieteni adevarati, ca daca sunt prieteni adevarati, nu se baga, stau acolo in banca lor.Stai calm, ai doar 18 ani, acum tu te vezi cu de astea de 16-18 poate pana in 21 macar,sunt destule,este si fata potrivita tie pe undeva,dar inca nu v-ati intalnit,poate o vei intalni la facultate sau la un serviciu,sau pur si simplu pe strada,data viitoare tine-o pentru tine,sa te prezinte ea la prietenii ei,tu nu-ti lasa prietenii sa o cunoasca,nici macar pe prietenii de o viata,daca mai ai sau iti faci altii,toti vor "bunatati" dar sa stii,ca niciodata sa nu renunti, nu are rost, nu te inhiba in tine, i-ati putin liber de la fete/femei o luna 2, un an poate, stai pe carte macar sa treci de bac si sa ajungi la facultate mai departe, iti zic eu care am 20 de ani si am trecut prin toate la fel ca tine, fa-ti un hobby cum ar fi sa colectionezi poze din reviste in caiete, ce-l putin o sa te dezmeti de la fete si o sa faci altceva.
Vezi sa nu te faci tu mai rau...
Vreau si eu sa fiu asa mai indiferent dar nu pot..sunt foarte gelos, imi vin in cap ginduri diferite si fantezia ma face sa sufar..nustiu ce sa fac cu mine