Inca nu ai gasit femeia potrivita, o sa vezi, cand o sa intalnesti o fata care te atrage, o sa iti spui '' nu eu raman burlac'' GREU! Socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea din piata
Daca te descurci cu menajul, curatenie spalat rufe facut de mancare, chiar nu ai nevoie de o femeie decat ocazional
Adica pentru tine femeile sunt asa... niste menajere. si sa nu vrea ele sa profite de tine
Un om care gandeste bine.RAR mai gasesti o femeie care sa te iubeasca cu adevarat mai ales daca ai bani!
Daca n-ai avut succes e doar din vina ta.schimba tiparul si ai sa vezi ca mai sunt si altfel de caractere.
daca nu, nu intreba daca e gresit sa ramai singur.e ok, fiecare cum isi asterne asa doarme
Zici asta doar ca inca nu ai gasit acea femeie care sa nu-i poti rezista, sa te joace pe degete, sa te seduca si sa faca ce vrea din tine. Care sa te gandesti numai la ea, sa nu poti manca si dormi din cauza ei. Ai rabdare prietene...ea vine cand te astepti mai putin
Ce sa fie gresit daca te face pe tine fericit? Nu o sa comentez ca nu poti avea incredere in femei ca sa starnesc polemici ca nu la asta se refera intrebarea, daca te descurci cu ocazionalul o sa iti mearga. Esti tanar deci e o solutie care poate te incanta pe moment dar as elimina chestia aia cu "pe viata" ca nu stii ce se intampla mai departe. Eu in locul tau mi-as zice ca momentan e o solutie care te avantajeaza, viitorul nu il facem noi si nici nu il stim.
O veni si aia care va demonta tot ce crezi acum, iti urez doar sa fii fericit cu ce alegeri faci in toate momentele vietii.
Dupa mine, bine faci. distreaza-te acuma cat esti tanar, fa ce vrei pentru ca acuma 99% din fete is niste curve pitipoance.iar pe la 40 ani, cand le mai vine mintea la cap poti sa incepi o relatie cu una matura.
True! Cel mai adevarat raspuns maine ai un inteligent de la mine.De asta aveam nevoie sa aud )
Bravo,uite o intrebare de 10 frate viata de burlac nu se compara cu nimic, si uite iti dau 3 motive :1.ai gagica trebuie s-o suni dimineata asa dormi pana tarziu
2.trb sa-i cumperi flori asa cumperi o bere
3. faci ce vrei, ce te taie capu... vreau si eu o funda de la un burlac ca mine
Asa spui tu acum dar vei simti nevoia sa ai pe cineva alaturi si sa te simti iubit...si retine o chestie, femeia nu e facuta sa iti faca tie curatenie in casa, si daca o ti pentru asta si pentru sex oricum va pleca singura si pe urma spui ca nu ai incredere in femei
Nu e nimic gresit, doar ca la un moment dat o sa iti doresti sa ai pe cineva langa tine cu care s faci anumite chestii...ee o s gasesti u fata potrivita.
beausingurlamasamea întreabă: