anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce e in capul baietilor care dacă întâlnesc pentru prima dată o fată undeva, gata, după aceea îi cer numărul de telefon ei sau la vreo cunoștință din anturajul ei?
S-au întrebat ei dacă tipa aia vrea cumva să vorbească cu ei?
Se întreabă oare daca au subiecte comune sau pasiuni comune, dacă-s compatibili in ceva?
După aceea se caută că sunt refuzați.
Dar atunci când vrei sa invadezi viața privată a unei tipe, fara ca ea să aibă plăcere de tine, asteapta-te la consecințe.

Răspuns Câştigător
| Konstantinos99 a răspuns:

Este un instinct masculin, nu ai cum sa intelegi, asa cum si voi aveti alte o mie de instincte.Eu am testosteron predominant tu estrogen, fiecare simte diferit si are instincte diferite.
Refuza in continuare, te costa ceva? Nu te mai plange! Baietii au fantezii si vor sa se intample, fetele au si ele dar asteapta nu stiu ce exact, cert e ca hormonul masculin crede-ma e super puternic. SI continua sa refuzi nu e rau, accepta DOAR persoana pe care o poti aprecia.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Imi aminteste de cineva din alt oras.A inceput sa imi ia unele prietene/colege (din contexte diferite, care nu vorbeau intre ele) la rand si a trebuit sa le scriu eu la fiecare ca e cam dubios, sa aiba grija...laughing

| Emma30555 a răspuns:

Bărbații încearcă, unii au succes alții nu prea. Un bărbat inteligent acționează atunci când fata ii da totuși niște semnale dar nu toți sunt receptivi. Sunt și destule situații în care ambii se plăceau dar fiindcă el nu a avut curaj nu a avut inițiativa, s-a ratat ocazia. Poate e mai bine sa încerce și sa fie refuzat decat sa nu aibă curaj deși poate erau șanse mari sa fie acceptat

| Apokales a răspuns:

Si cum poti cunoaste fata daca nu afli un numar de telefon, unde locuieste, ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Încercarea moarte n-are"