Iubirea poate fi simtita de fiecare persoana altfel.Pentru mine iubirea este renuntarea la lumea de aici si trairea in alta lume doar si DOAR cu persoana iubita.Dragostea e un sentiment angelic si plin de pasiune,e minunat sa poti sa iti privesti persoana iubita in ochi si sa simti ca parca tot ce era in jurul tau a disparut,sa simti ca mai ai un pic si lumea iti apartine.E minunat sa stai la pieptul persoanei iubite si sa asculti cum bate inimioara lui/ei si sa crezi ca va bate doar si doar pentru tine.E minunat ca atunci cand il strangi in brate te crezi regele a tot ce rasufla pe acest pamanat.E minunat ca stii ca mereu este acolo si ca este doar pentur tine. Iubirea e respect,e intelegere,e ajutor,e simpatie,e un sentiment de nedescris in cuvinte.
Fiecare o traieste si o simte in felul lui. Iubirea e o raza de soare intr-un abis, e un mac rosu intr-un camp de iarba uscata, e sentimentul care te inalta si te face sa atingi infinitul.E minunat!
Iubirea este totul. Iubirea este esenta vieti.Nu am putea trai fara sa iubim. Iubirea este un sentiment pur.A iubi inseamna a face tot posibilul ca cealalta persoana sa fie fericita.
Cred ca este un sentiment care te face sa plutesti de fericire si te comporti de parca ai fi intr-un loc in care iti apartine complet
eu n-am iubit dar asa imi imaginez...
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.
Se spune ca exista un cuvant care ne elibereaza de greutatile si de necazurile vietii, iar acest cuvant este iubire.
Este sentimentul acela plăcut şi sincer,este ceva minunat şi defiecare iubim altfel: în adoleşcenţă iubirea răsare în inima fiecărui suflet, mai târziu înfloreşte, dar niciodată nu se va ofili!
Explicatia lui Ivanei:Iubirea este un sentiment amestecat cu intelegere devotament respect pasiune placere si intrajutorare.Se simte ca o flacara arzatoare pe dinauntru un sentiment greu de explicat.
Explicatia Alexandreientru mine iubirea e un sentiment de placere
Iubirea nu o poti descrie in cuvinte este ceva care sinti in interiorul tau si trebuie sa-l dezlantui uni oamenu prefera sa nu si acestia poate ca gresesc amarnic dar iubirea adevarata trebuie dezlantuita nu cea din care uni oameni cred ca o sa profite sau sa castige sume uriase de bani
Pai, iubirea este un sentiment de fluturasi in stomac ce te face sa te gandesti numai si numai la acea persoana si nu mati sta fara sa o ai aproape, sa o privesti.
A fi indragostit de cineva inseamna mult mai mult decat a fi stapinit de un sentiment coplesitor - inseamna a lua o hotarare, a face o judecata, a te angaja printr-o promisiune. Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic n-ar exista nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii. Sentimentele vin si se duc. Cum as putea promite statornicie daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma biziuesc pe judecata mintii si pe vointa caracterului? Declaratii de dragoste exista de cand este lumea. Cele mai frumoase dintre ele au fost pastrate de catre indragostitii din toate timpurile si de pe toate meleagurile, atat pentru a-si aduce aminte - peste ani - de clipele de fericire petrecute alaturi de fiinte dragi din viata lor, cat si pentru a lasa urmasilor o mostra din nemarginitele si inflacaratele lor iubiri. Dar oare esti capabil sa sacrifici totul pentru persoana iubita? Ai fi in stare sa lupti si cu morile de vant pentru ea? Multi sunt cei care spun ca iubesc, dar putini sunt cei care si demonstreaza. Un simplu,, TE IUBESC" poate fi rostit atat de simplu...dar oare cel care il rosteste chiar simte intensitatea acestor cuvinte?
anonim_4396 întreabă:
lilith666 întreabă: