Iubirea este sentimentul care te face sa suferi cel mai mult dar este si sentimentul pentru care merita sa traiesti. Este sentimentul care iti da un motiv pentru care sa traiesti si un motiv pentru care sa mori. Nu poti sa spui ca iubesti pe cineva decat atunci cand esti gata sa iti dai viata pentru acel cineva, pana cand nu esti gata sa dai tot ce ai mai bun pentru persoana iubita... sa renunti la tot pentru o clipa alaturi de ea. Daca o iubesti trebuie sa ii oferi tot respectul si toata atentia ta.
Pe scurt iubirea este motivul pentru care merita sa traiesti si motivul pentru care merita sa mori.
Cel mai frumos sentiment vor spune toti dar eu spun si de ce: este singurul sentiment care m-a face cu adevarat fericita si implinita! cand stiu ca ma iubeste prietenul/sotul, parintii, prietenii, unii oameni sunt mai bucuroasa ca si cand as primi un cadou de care o sa ma plictisesc. sper ca ai inteles ce am vrut sa zic:*
Pffff... e sentimentul pe care il simti pentru o persoana sentimentul acela ca nu poti trai fara ea, ca in fiecare minut fara ea tie dor, ca te doare daca nu simte la fel sau e cu altcineva, e atunci ca daca chiar iubesti persoana insa ea e fericita alaturi de altcineva te-ai sacrifika doar ca sa fie ea fericita... daca iubirea e impartasita e cel mai frumos sentiment
Sentimentul care ne deosebeste de roboti
Altfel am fi facut toti: Bip-bip, Bop-bop
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.
Iubirea este acea amintire placuta care iti ramane pentru intreaga viata. Este singurul lucru frumos din viata asta si chiar daca ajungi sa suferi, vei fi fericit ca ai avut ocazia sa iubesti.
La aceiasi intrebare, candva, am raspuns cu cuvintele Sfantului Apostol Paul, în prima scrisoare către Corinteni: "Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată" (13, 4-8).
Completez acum cu cuvintele marelui Blaga: "Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea"
Nu as putea sa definesc mai frumos iubirea cu cuvintele mele. Stiu doar sa va spun din experienta mea ca iubire este atunci cand traiesti prin celalalt, si el prin tine; este atunci cand vine vremea sa ii spui: ne intalnim in cer, asteapta-ma!
Aceasta este iubirea!
Ceva ce nu poate fi exprimat in cuv!si dragostea ce se poate explica e dragoste din interes
Pentru majoritatea e o prostie
eu cred ca e cel mai profund sentiment posibil, care iti de aripi sa zbori si te face sa traiesti cu intensitatea fiecare moment alaturi de persoana iubita
Subiectiv vorbind, poate reprezenta milioane de lucruri, fiecare are o proprie definitie, de multe ori, aplicabila doar propriei persoane, stintific vorbind, e 'doar' o stare de anormalitate psihica produsa de niste reactii chimice de la nivelul creierului.
Vrei un raspuns sincer sau sa te mint frumos?
Sentimentul e dat de reactia chimica prin care creierul elibereaza hormoni(hormoni de fericire se mai numesc). Creierul e cel care controleaza tot deci poti spune ca e procesorul nostru sau unitatea centrala.De ce crezi ca nu se poate face transplant de creier?, pentru-ca creierul e tot ce suntem noi(el ne defineste si ne face sa fim persoanele care suntem). Acum chestia cu iubirea vine din inima e pura inventie, inima fiind; un muschi care are rolul de a pompa sangele prin corp.
Este un senyiment pur, un sentiment ce dese ori iti da fiori, un sentiment sincer un adevar prea dureros sa fie acceptat, un zambet o lacrima, un moment de fericire un stop de inocenta, un gand curat un sentiment adevarat ce foarte greu poate fi uitat...
iubirea esti e el sunteti voi amandoi, fara prejudecati fara cuvinte doar cu priviri.
iubirea nu are definitie se manifesta diferit la fiecare persoana.
Iubirea este ceva magic fara care nu poti trai, nu cred ca e om pe acest pamant care sa nu fi iubit, a iubi inseamna ceva care nu poate fi definit prin cuvinte, cand iubesti simti ca visezi, ca nu poti trai fara acea pers, ca totul se invarte doar in jurul alesei/alesului tau, iubirea e ceva cu totul special ce te face sa radiezi de fercire, un minut fara acea pers si parca simti ca mori, abia astepti sa-l revezi...
Iubirea este flacara vietii.Nu se stie daca iti va arde inima sau iti va da foc la casa .
Iubirea este ce'l mai frumos sentiment posibil...care nu poate fi explicat in cuvinte, cand ai parte de dragoste te simti in al 7-lea cer dar cand si dragostea este impartasita esti in al 9-lea cer vezi cu doua ceruri ma'i sus dar are si partile rele te face sa suferidar antidotul este timpul sa'u gasire'a alte'i iubiriinu conteaza...este oricum ce'l mai frumos sentiment, am avut norocul sa am parte de iubire, sa iubesc si sa fiu iubita
Bună.
Nu se poate defini, deoarece fiecare om percepe dragostea în felul său!
Este un sentiment de împlinire!
Pa, pa.
Iubirea? Iubirea e ceva magnific. Iubirea e atunci cand il poti privi in ochi si nu-ti vezi reflexia.ci vezi un trup format din 2 suflete.atunci cand il tii de mana si ii simti bataia inimii...atunci cand ii zambesti privindu-l si poti simti cat de speciala esti.Atunci cand nu mai conteaza unde e, ce face si cu cine. avand incredere ca els e va gandi la tine.Atunci cand poti renunta la tot ce ai.doar ca sa fii cu el.atunci cand ai face ori doar sa.l vezi zambind.doar ca sa stii ca el e bine si in siguranta.atunci cand ti-ai da sufletul pentru el.Iubirea nu poate fi cu adevarat definita.Iubire anul dispare niciodata. Iubirea poate fi doar acoperita, inlocuita cu sentimentul ce te minte frumos. dandu-ti speranta ca nu mai iubesti.cu acel sentiment de nepasare rece.ce te apasa in interior. Iubirea. Iubirea mea s-a scurs.Inca este acolo dar prietenul meu s-a plictisit de ea dupa 9 luni de zile.Il iubesc si il voi iubi etern.De ce? Pentru ca sunt menita sa fac asta.
Khristinéé întreabă: