| Happyness a întrebat:

Ce e ma cu voi? Copii de 11-12 ani stau pe site si pun tot felul de intrebari stupide sau unele chiar socante vai au facut sex si sunt gravide sau etc...sau pur si simplu oameni stupizi care n`au ce face decat sa`si faca conturi si sa puna intrebari la misto ca n`au ce face.si ce e cu atatia anonimi?thinking hmm nu e bine

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Ai perfecta dreptate. Dar -----si ei fac parte din TPU. Legat de intrebari stupide nu ei sunt de vina. De vina sunt cei care-i lasa sa afiseze asemenea intrebari intr-adevar stupide sau in bataie de joc. In acest fel indirect ma jigneste si pe mine. Dar------eu spun sa mergem inainte si sa avem incredere ca cei mai buni vor domina. Ma bucur pentru constatarea ta Ai perfecta dreptate Pa

9 răspunsuri:
| gabriela a răspuns:

Corect! ar trebi facuta ordine la afisarea pe categorii. Macar pe subiecte, ca este imposibil pe categorii de varsta, dar toate categoriile sunt amestecate.

| Happyness explică:

Ma baru happy

sau punem intrebari si se gasesc fel si fel de persoane sa raspunda in batjocura

| Happyness explică:

Pai si care e problema ta ca raspund eu la intrebari, daca m`am plictisit si nu am ce facewinking

| Happyness explică:

Trebuie sa se mai gaseasca cate una care sa comentee ca alftel nu se simte bine.stau catt vreau nu e problema tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce e ma cu voi? tu si el, restul nu conteaza? pai daca restul nu conteaza, atunci noi restul de ce te-am baga in seama daca tot nu contam?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate

| just_3712 a răspuns:

Auzi dar tu nu esti o trista ca stai pe TPU i dai raspunsuri la toate intrebariile. Toata lumea sta pe TPU de plictiseala pentru ca nu aveti o vita. Si acum o sa ma iei ca si tu ce viata ai ca ai stat sa imi raspunzi mie... dar iti si de ce iti raspund pentru ca in momentul asta chiar nu am ce face nu e nimic de vazut la t. v.winking

| just_3712 a răspuns:

Scuze acolo unde e "i" e de fapt "si", si e " viata" scuze pentru greseliwinking

| baietelul1972 a răspuns:

Da am un raspuns.se vede ca esti nesatisfacuta...asta dupa tonul folosit.
avind in vedere ca e un site public, fiecare are dreptul sa puna intrebari.nu te obliga nimeni sa le citesti sau sa studiezi fiabilitatea acestui site.sint altii platiti sa o faca!