| Loredana96 a întrebat:

Ce e mai bine? Sa ii arati baiatului ca iti este bine fara el,esti fericita sau ca suferi pentru el?
Adevarul e ca mie mi-e greu fara el, dar el m-a lasat...

8 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Daca as sti de ce anume te-a lasat, poate as putea sa-ti dau un raspuns folositor.
In cel mai rau caz, cauta-l

| LaLaura a răspuns:

Buna.
Acum depinde de ce v-ati certat si despartit, daca el nu te iubea si a ales sa plece, e bine sa nu mai fi interesat de el ( stiu ca e foarte greu asa) si sa ii arati ca nu prea te-a afectat ( chiar daca pare imposibil), nu are rost sa ii arati ca nu mai poti dupa el ca o sa stie ca este totul pentru tine si o sa devina si mai nepasator si o sa te raneasca si mai tare ( dar doar daca el nu te iubeste si a ales sa plece, daca tu ai gresit, e ok sa ii arati ca iti pare rau si ca suferi din cauza ca v-ati despartit).

| RAY a răspuns:

Loredana nu e bine fata de nimeni sa te injosesti, inteleg ca il( iubesti) dar asta nu inseamna ca trebuie sa i spui ca esti disperata pentru ca va profita de asta, te va manipula cum va avea chef, faza e ca poate orgoliu daca isi te suna pentru el e o slabiciune pentru ca sentimentele sunt slabiciuni, totusi daca tine la tine un mesaj tot isi da

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu ne spui si motivul despartirii cum am putea sa-ti dam un raspuns corect? Nu cred ca vreunul dintre utilizatori este copilul Mamei Omida laughing

| neutrino a răspuns:

In acest caz este bine sa nu-i mai arati nimic si lasa-l sa faca revelionul singur.

| minrest a răspuns:

Daca ai putina demnitate, cauta sa ii arati ca iti este bine si fara el. Daca nu, tot asta trebuie sa faci, altfel te va rani si mai mult. Zi buna.

| Lawliet14 a răspuns:

Adevarul intotdeauna.

| Jake a răspuns:

Lasa-l o perioada,ignora-l cand il vezi pe strada, nu ai raspunde la mesaje daca iti da, daca chiar te iubeste o sa incerce mai tarziu sa ia legatura cu tine, daca nu, atunci nu era pentru tine si iti poti cauta altul.