| Dizzydizz a întrebat:

Ce e mai greu?
Sa iti vezi iubitul iubita ca se distanteaza de tine, devine rece si mai indiferent sau despartirea de el ea?

11 răspunsuri:
| Aliyaa a răspuns:

Pentru mine cel mai greu ar fi daca sar distanteaza de mine si ar deveni mai rece pentru nu as intelege dc m as macina sufleteste gandindu ma care ar putea fi motivulwinking

| Razvan a răspuns:

Sunt inevitabile. Daca se distanteaza de tine devenind rece si indifrent automat unul sau altul va ceda si se va ajunge la despartirewinking
Uneori despartirea poate fii o solutie buna, cand in respectiva relatie partenerii nu isi mai gasesc fericireahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai amindoua inseamna acelasi lucru numai ca treaba cu distantatul este inceputul.De ce sa te doara? Moare cineva?

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Distanţarea... îţi dai seama că ceva nu e bine, că ai greşit undeva şi că nu mai ţine la tine la fel.Despărţirea e grea în orice situaţie

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Oricum inainte de a-ti da papucii se distanteaza, asa ca amandoua te umple de venin si dezamagire!

| nobody_9468 a răspuns:

E aceiasi chestiebig grin
doar ca atunci cand devine rece inca m'ai poti avea o discutie cu persoana iubita, si cand te desparti...insa m'ai e si orgoliul la mijloc.eu sunt foarte orgolioasa si'am pierdut multe din cauza asta, incerc sa ma schimb, doar incerclaughingbig grin

baftabig grin

| ÅñdRa a răspuns:

Daca o relatie nu mai merge si totul se raceste...prefer sa fiu singura

| Anca a răspuns:

Eu renunt la o persoana in general, doar cand acea persoana renunta la mine!

Daca observ ca, pentru acea persona nu mai sunt atat de importanta, daca simt ca nu am fost niciodata atat de importanta pe cat credeam, daca orice l-as ruga sa nu mai faca - face exact pe dos.
Cand nu mai tine cont de mine si de dorintele mele. Cand ma supara, cand ii cer sa nu imi faca rau. atunci pentru mine relatia e moarta! Si aleg despartirea!

| julieta a răspuns:

Amandoua lucruri sad

| lacrimi a răspuns:

Cred ca singuratatea este mai buna decat singuratatea in 2, si infirenta doare mai dare decat o despartire deoarece esti continua, cu despartirea pui capat si gasesti pe altcineva care te apreciaza

| iulia_5013 a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare.Parerea mea. Dar daca se distanteaza cu timpul atunci o sa iti fie mai usor sa accepti despartirea.