| Fantasy a întrebat:

Ce e mai inselatoare : dragostea sau prietenia?

18 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Ambele.

| Monica_7453 a răspuns:

Buna Fantasy.

Parerea mea este ca si dragoste si prietenia sunt in aceeasi masura la fel de inselatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua variantastraight face

| DjAxL a răspuns:

Dragostea,pentru ca ea poate fi si periculoasa uneori(adica trebuie sa ai grija cu cine te aventurezi in relatii)

| Chocoleata a răspuns:

Dragostea...zic eu...pentru ca multi vor sa profite de asta si foarte greu te opui daca tu chiar simtit ceva.In schimb, prietenia nu inseamna implicare totala deci poti avea grija ce si cum Sper ca te-am ajutat.

| whatevernvm a răspuns:

Prietenia!

| answer a răspuns:

Foarte buna intrebare cu un raspuns relativ! Daca dragostea este adevarata, nu poate fii inselatoare; dar cum exista atatia si atatia excroci sentimentali, daca tu ca persoana nu te pricepi sa iti dai seama de situatie in detalii fine, iti poti lua mare teapa in dragoste! Si cu prietenia este cam la fel; adica trebuie sa fii stapan pe gandirea ta, sa nu te lasi influentat sub nicio forma de prieteni pentru ca te pot impinge la lucruri nefavorabile tie!

| Laviy a răspuns:

Pot fi amandoua sau niciuna. Depinde ce fel de oameni cunosti.

| ignore a răspuns:

Pot fi aman2 daca nu sunt adevaratehappy si sincere

| chelie91ptm a răspuns:

Prietenia.

| Bebytza_2955 a răspuns:

Ambele .

| Dennys1521 a răspuns:

Se tot bat pentur locul 1
joaca amandoua pe contre

| Lexycesium a răspuns:

Dragostea in mod sigur.Am simtit`o pe pielea meawinking

| ascovit a răspuns:

As spune fara sa gandesc prietenia, daca as sta sa ma gandec dupa, ambele sunt la fel de inselatoare:-(, si cred ca stii de ce, deoarece ai pus aceasta intrebare!

| Blue_2395 a răspuns:

Prietenia...straight face

| theGirls a răspuns:

Eu zic ca ambele sad, dar mai mult ma indrept spre prietenie

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Împreună și reciproc!
Pa, pa.

| xXPsychO983 a răspuns:

Ambele :p

Întrebări similare