Din cate stiu eu poti sa nu mai ramai gravida, dar asta in cazul in care iei in mod excesiv si parca mai era ceva de genu stari de greata( nu mai imi aduc aminte exact). in prospect scrie ca poti sa iei maxim odata pe luna sau ceva de genul, dar cel mai bine ar fi sa fie luate odata pe an sau de maxim doua ori pe an. Sper ca ti-am fost de ajutor
In primul rand greturi. Iti vine ciclu, destul de abundent.
Dureri de burta si stari de voma. Daca dureaza mai mult de 2 zile sa consulti un doctor. take care>
Pilula de a doua zi este o bomba cu hormoni,. Un ginecolog batran mi-a spus o data ca o femeie care se respecta si tine la sanatatea ei nu o ia decat o singura data in viata si atunci numai intr-o situatie limita.
La ora actuala, este indicat ca pastila de a doua zi sa se ia maxim de doua ori pe an si maxim 4 doze in viata, dar sunt studii in curs de efectuare pentru a schimba indicatia la intervale libere de minim 8 luni intre doua pilule.
In general, ea da dereglari menstruale care dureaza pana la 6 luni, cu menstre si ovulatii neregulate, sangerari prelungite, abundente sau dimpotriva, scurte si frecvente, dureri de sani, de ovare. In timp, poate determina infertilitate si favoriza dezvoltarea cancerului de san, ovar si endometru.
Antonialolo92 întreabă:
anonim_4396 întreabă: