In fapt studile arata altceva, ai uitat partea aia, studile arata faptul ca persoanele care alcatuiesc un cuplu traiesc mai mult, tu ai inteles cei care fac sex, in medie cu 5 ani, persoanele care alcătuiesc un cuplu, nivelul dopaminei din creier este mai mare ca unui individ singur, se simt mai fericite, intearactiune emotionala nu o poate creea o papusa
https://cameliaserban.ro/......t-singuri/
Nu stiu daca e chiar efect negativ, o sa poti sa escaladezi clădiri, precum Spiderman, o sa te urci pe pereti
Raspunsul care sa fie ''sigur'' corect, cel mai probabil iti poate fi oferit de catre un calugar de la o manastire, sihastrie.
Pe termen foarte lung: anxietate, depresie, atacuri de panică, plus alte probleme psihologice și fiziologice.
Eu nu rezist 2 luni fără masturbare, nici măcar o săptămână.
Daca nu te gandesti si nu simti nevoia nu are efecte, daca te gandesti are efecte duce la frustrare, important e sa fii impacat cu alegerile tale
Se scurteaza durata de viata, apare frustrarea si dezamagirea gen dc nu am parte de cineva sa ma satisfac etc. Si alte boli cardiace, sexul e ca sportul produce fericire si chef de viata. Daca nu gasesti femeie cumperi o papusa din Germania cu 1600€ si nu mai ai treaba cu prefectura
Antonialolo92 întreabă: