Multe fetite sunt speriate ca au ramas insarcinate si nomal ca posteaza intrebari legate de sex, unele mai acceptabile, altele mai stupide si majoritetea amuzante
Cei mai multi useri pun intrebari la categorii cat mai accesate asa incat sa primeasca raspunsuri rapide (cu toate ca unele intrebari nu ar trebui "grabite")
Nu e maicamea. -.-'
Da mi si mie idul ei
)
Inca astept id ul
Altadata
Dc nu acum? ce te retine?
Multe
Bine draga, e algerea ta!
Pur si simpli unii le pun din amuzament, altii fac pe prostii, sau unele chiar sunt curiozitati chiar daca sunt stupide. Ori cum mie imi plac pentru ca sunt de multe ori si foarte amuzante
Doamne ma inchin cand vad ca o fetita de 10 ani s.a masturbat cu telecomanda si crede ca a ramas insarcinata.
Unde ai vazut tu asta cu telecomanda?
Era pusa o poza pe o pagina de fb cand intreba una asta
Unii mai pun intrebari si din plictiseala, pentru a-si bate joc sau poate ca exista pe site si persoane cu probleme psihice... Oricum, daca s-a masturbat aia cu telecomanda, sper sa nu-i fi ramas bateriile in p...
Toti inchisii au acces la TPU. Parerea mea e ca ar trebui facuta o selectie a user ilor dupa primele doua trei luni. Daca dai dovada ca esti inapt, esti out, daca arati mai mult, ramai.
Si pe mineee
Florennce întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: