Doamne cate intrebari. Pai din cate vad eu nu vrea deloc. Cum a zis si cristian, poti sa ii scrii si dupa 2 zile, ea tot in acelasi mod iti raspunde.
Esti DISPERAT copile si din cauza asta o sa fuga toate fetele de tine.Schimba-ti comportamentul ca asa nu rezolvi nimic.
Disperat vai de tine ca i raspundeam dupa 2-3h tu crezi ca is asa de prost?
Pai nu vezi ca tu ii scrii de nu stiu cate ori pana sa-ti raspunda ea odata? Poti sa-i scrii si dupa 2 zile degeaba daca ea abia iti raspunde.In fine faci cum vrei eu ti-am dat un sfat daca vrei sa-l iei in calcul bine daca nu iarasi bine.Succes!
Esti ciudat, iar tu ai nevoie de o prietena la fel de ciudata ca tine, nu stiu unde o vei gasi
Mai gandete-te inainte sa postezi un raspuns cand nu are nici o legatura cu problema mea!
Fata cu care te intalnesti acum nu e prea vorbareata din asta, gaseste-ti o alta prietena
Clar nu pare interesata nu observi ce raspunsuri evazive iti da ...renunta pentru ca risti sa te faci de ras si sa pari obsedat
Buna,asculta din propria mea experienta nu are rost, nu vezi cum iti raspunde, eu ma fost in locu tau, si chiar nu face, nu mai fi atat de disperat, las-o in pace, vezi-ti de treaba ta.