Stefan
| Stefan a întrebat:

Ce este de fapt iubirea?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Ce este Iubirea? Este cel mai inalt sentiment Uman. El ne defineste ca OM, ca specimen aparte. Esti fericit cand sti sa daruiesti acest maret sentiment si, frant cand il pierzi, cand pentru tine, Nu mai exista ...Trebuie sa inveti sa daruiesti frumos si generos Iubirea si sa te bucuri ca D-zeu ti-a dat aceasta posibilitate, de a o Simti... Iubirea e daruita,- pe de-antregul, nu cu Firimituri... Aici nu sunt unitati de masura, Ea, este o comoara nepretuita, daruita din prea multa Dragoste. Oricat de multa ai avea, nu vrei sa o pierzi nicicand! Lucien.

12 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Buna!

Iubirea. nu se poate explica ce este. Trebuie sa o simti, sa oferi si sa primesti.este un sentiment.superb happy

| arysa a răspuns:

"Nevoia de a iesi din tine insuti" nu mai stiu exact cine a zis.

| MM a răspuns:

Pentru unii nu e nimic, pentru altii e totul.

| scufitzaneagra a răspuns:

Este un cuvant compus din sapte litere, substantiv comun, simplu,
numar singular, genul feminin, cuvinte seci ce nu pot descrie un
sentiment atat de inaltator...pentru multi este un cuvant des folosit si care si-a pierdut de mult intelesul si farmecul... Nu ne putem baza pe marii filozofi, ci trebuie sa ne formam propria conceptie, reflectand asupra vietii actuale si nu a unor vremuri de mult apuse. ea nu traieste decat atata vreme cat se crede vesnica iar cei ce sunt indragostiti cu adevarat cred ca dragostea lor e vie si dincolo de mormant... iubeste si o sa vezi.bye

| utzuman2006 a răspuns:

Crede-ma ca atunci cand o vei intalnivei afla "ce este iubirea"...
Oricat de artist ai fi cuvintele, imaginile si sunetele sunt cu totul insuficiente pentru a descrie cu adevarat sentimentul cel mai frumos si cel mai inaltator daruit oamenilor...
Sa fi iubit!

| carmi_6480 a răspuns:

Iubirea nu se descrie, nu se explica, ea se simte, se traieste.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Iubirea nu poate fi descrisa in cuvinte. e ceva special:X

| purelove a răspuns:

Sincera sa fiu... eu cel putin n`as putea da o deifinitie pentru iubire. Stiu doar ca pentru mine e un sentiment trait la intensitate maxima. Nu cred ca sunt cuvinte sa spunem ce e iubirea, dar cu siguranta e un sentiment extrem de placut love struck

| M4RK a răspuns:

La aceiasi intrebare, candva, am raspuns cu cuvintele Sfantului Apostol Paul, în prima scrisoare către Corinteni: "Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată" (13, 4-8).

Completez acum cu cuvintele marelui Blaga: "Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea"

Nu as putea sa definesc mai frumos iubirea cu cuvintele mele. Stiu doar sa va spun din experienta mea ca iubire este atunci cand traiesti prin celalalt, si el prin tine; este atunci cand vine vremea sa ii spui: ne intalnim in cer, asteapta-ma!

Aceasta este iubirea!

| anna_7069 a răspuns:

Iubirea este un sentiment neexplicabil... este un fel de,, obsesie" de o anumita persoana. obsesie in cazul in care esti indragostit/a. Adica. vrei sa stai tot timpu` langa persoana pe care o iubesti. nu vrei sa i se intample ceva. ai muri de durere daca acea persoana ar fi cu altcineva. si. bineinteles ca iti doresti din tot sufletul` sa te iubeasca. desi de cele mai multe ori, iubirea nu este impartasita.sigh

cu toate astea. iubirea este cel mai important lucru din viata noastra. daca nu iubim, traim degeaba.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare farsa a tuturor timpurilor happy

| nicole20 a răspuns:

Iubirea nu este un simplu sentiment...respectul,afectiunea, increderea, nevoia de a fi langa celalalt, de a sta pur si simplu imbratisati fara a spune nimic... acestea formeaza un tot unitar-iubirea...este acea stare de bine cand esti in preajma celuilalt... acum depinde la care tip te referi; poate fi iubire fata de un prieten(a), fata de parinti, bunici, iubit(a) etc... iubirea pur si simplu iti umple sufletul de fericire...

Întrebări similare