Cauzele care provoaca premizele unui divort sunt atat de multe si diferite incat practic este imposibil de a fi prezentate in doar cateva propozitii sau fraze. Probabil ca indicii ''precise'' vei gasi in : https://consilieresipsihoterapie.wordpress.com/......a-oamenii/ : http://evz.ro/......74759.html
Câteodată divorțul poate fi benefic, de ce trebuie neapărat să îl eviți? Pur și simplu, când doi oameni nu se mai potrivesc aleg calea asta. Este mai ok.
Gold, pai daca cumva, candva, nu ar mai merge intre noi, tu asa faci?
Cum ar fi posibil, sa dispara potrivirea de la inceput?
Ma sperii!
Pai daca asta e soluția .
Dispare pur și simplu.
Eh... Lasa, ca am eu un plan de prevenire. Antivirus off de acum!
Banuiesc ca ai analizele la zi :*
Asa menții tu flacăra aprinsă? Ntz ntz
Cred ca e o varianta ceva mai de durata, decat divortul tau
Pai și ce are daca divorțez? Ma reorientez
Te-ai orienta spre alt continent, probabil.
Probabil am omis sa-ti povestesc cate ceva despre fostele
Cata iubire pe capu' vostru.
Dar cine a zis că o sa fiu o "actuala", mai, periculosule?
Scuze pentru spam. Pup
Am omis sa-ti zic cam multe
Pup-ul nu rezolva nimic :'(
Vrei si de la mine?
Perfect. Tu pe un obraz si golden, pe celalalt.
Pisi, eu am glumit, dar... Uite ce vrea baiatu'
of, of
eu m-am achitat! Nu trebuie sa mai pup pe nimeni.
O explicatie mai...
Ca stiu si eu treaba asta.
Pur si simplu nu mai suporti sa o vezi, va certati incontinuu, nu suportati sa va mai vedeti, sper ca nu e si vreo bataie in joc...
Deci mai bine nu te casatoresti dom'le.
Vrei o definitie metaforica? Ca pe cea normala presupun ca o stii.
Depinde. Certuri, neintelegeri, monotonia, scaderea atractiei, cei 2 nu se mai simt bine unul in compania celuilalt, unul dintre parteneri este infidel, probleme cu alcoolul, violenta si multe altele
Cei 2 sa se gandeasca mai bine inainte sa se casatoreasca.Desi nu intotdeauna ai cum sa-l previ.
Divortul este forma legala de ai spune partenerului de viata 'Du-te la... unde vrei'. Uneori, cauzele acestuia sunt puerile si impertinente, de la posetele ei, pana la frustrarea lui sexuala. Insa, in unele cazuri divortul este indicat. Ai grija cu cine te casatoresti, acesta fiind singurul mod in care poti evita divortul.
Divortul poate fii evitat necăsătorindu-te. Casatoria e si un pas psihologic urias, dar pe care poti sa il faci. Mai devreme sau mai tarziu daca nu te casatoresti o sa ramai singur. Toti prietenii tai vor avea familie copii si tu tot singur.
anonim_4396 întreabă: