Dragostea este cel mai profund sentiment cand simti ca pentru cel iubit tiai putea da si viata cand nu vezi in fata ochiilor decat pe cel iubit si restul dispar in ceata. Dragostea este acel sentiment cand inima iti bate doar pentru cineva anume si ea te orbeste sa nu simti durerea chiar daca el/ea este cu altcineva dar este fericit. Dragostea este atunci cand te regasesti in toate cantecele de dragoste pe care le asculti. Dragostea este minunata la inceput dar periculoasa, uneori mortala, la sfarsit. Cand esti indragostit gandul nu iti sta decat la persoana iubita si nu pentru f**d, s**i, p**a sau p***a ci pentru ce inseamna ei cu adevarat.
Ati mai pus intrebarea asta de sute de ori,serios acum.
Numai azi am mai vazut-o de doua ori.
definitii profunde gasesti in orice citat de-al lui Eminescu sau Antoine de Saint Exupery,Paulo Coelho, si cati altii
in loc sa cauti explicatii si raspunsuri, simte pe pielea ta.
Dragostea nu se poate explica in cuvinte. Doar se simte! E cel mai pretios, unic si frumos sentiment din lume, din univers!
Nu dau raspuns profund deci nu raspund pentru funda. Dragostea e ceea ce simt eu pentru prietenul meu. Mi-as da o mana pentru el. Il iubesc foarte mult.
Buna!
Ura si Dragostea sunt singurele sentimente ce nu pot fii descrise prin cuvine, ci le simti!
Pa, pa.
Sentiment de dragoste pentru o persoană de sex opus A fi îndrăgostit, a simți o mare afecțiune pentru o persoană
Dragostea e un sentiment pe care il traiesti cu o persoana, ea te poate face sa suferi atat de rau incat ai vrea sa te omori dar te poate face si fericit incat sa zici ca esti cel mai fericit om din lum si ca totul ar sens acum, ca nu mai conteaza daca ai picat la un examen...e ceva frumos
Complex...dar in cateva cuvinte: cred ca atunci cand treci prin clipe grele si cineva iti e alaturi neconditionat si te face sa simti liniste, siguranta...nu stiu, asta-mi vine in minte acum