Dragostea adevărată este un sentiment pe care cu toții vrem să-l simțim, dar este dovedit că doar o mică parte din oameni au norocul să îl întâlnească.
Este cel mai frumos lucru care s-ar putea întâmpla cuiva și asta doar pentru că este un sentiment pe care il împarti cu cineva.
Când întâlnești pe cineva și te îndrăgostești, încă nu este iubirea aceea reală, pură, la care aspirăm cu toții.
Dacă această persoană îți împărtășește sentimentele, doar atunci poți spune că ai întâlnit dragostea adevărată, însă această noțiune, acest sentiment înălțător nu se termină aici.
Dragostea adevărată este un sentiment pe care cu toții vrem să-l simțim, dar este dovedit că doar o mică parte din oameni au norocul să îl întâlnească.
Este cel mai frumos lucru care s-ar putea întâmpla cuiva și asta doar pentru că este un sentiment pe care il împarti cu cineva.
Când întâlnești pe cineva și te îndrăgostești, încă nu este iubirea aceea reală, pură, la care aspirăm cu toții.
Dacă această persoană îți împărtășește sentimentele, doar atunci poți spune că ai întâlnit dragostea adevărată, însă această noțiune, acest sentiment înălțător nu se termină aici.
Dragostea daca te referi cu partener inseamna momente de vis si vorbe dulce, cand esti topita in ganduri cu el si va atrageti unu de altu si cand astepti sa-l vezi neastamparata atunci esti indragostita si de aici e dragostea, nu neaparat trebuie sa fie si sexul in mijloc, ca aici e alt termin, si daca dragostea se termina si cu sexul atunci e iubirea dar sa fie dorita de catre amandoi nu dintr-o parte dorita si din alta obligata sau fortata
Ei bine dragostea are mai multe sensuri. Dragostea pentru mama,tatal tau,fratele, sora s-au orice ruda de sange.Dar, dragostea dintre o fata si un baiat, este diferita.In ziua de azi pentru majoritatea baietilor cand vad o fata cu forme frumoase, pentru ei asta inseamna dragostea adevarata.Sunt si cazuri pentru fete, nu numai pentru baieti.Defapt,eu cred ca aceasta, nici macar nu e dragoste, ei sunt indragostiti practic de corpul acelei fete si nu de persoana in sine sau de sufletul ei.Iar cu timpul cand observa ca iubita lor numai este la fel de atractiva, o parasesc pentru alta cica mai"buna". Aceasta nu e dragoste adevarata. Dragostea adevarata este atunci cand baiatul sau fata iubesc mai mult sufletul si caracterul partenerului/partenerei si nu neaparat frumusetea.De exemplu iubesc baietii care ma fac pe mine sa rad.In cazul meu, daca baiatul nu este frumos, incerc sa-i vad sufletul, poate ca acesta este frumos.Cum spuneam dragostea este atunci cand ai "fluturasi"in stomac cand vezi persoana iubita, sau cand iti bate inima tare.Din pacate in ziua de astazi dragostea se rezuma numai la sex.Acesta este crudul adevar.Cam asta a fost parerea mea.Scuze daca am facut greseli gramaticale.
Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi.
Dragostea e ca o floare te pisi pe ea si creste mare. (scuze e prea tare asta sa nu o spun )
+1000000000000000000000000000.
Super! ))
Dragostea e atunci cand doi oamenii se sex opus se plac si nu lasa pe nimeni sa-i desparta.
UnZambetPentruToti întreabă:
Haaaa întreabă:
Haaaa întreabă:
JosePpPp întreabă: