| Gabriele a întrebat:

Ce este dragostea? Eu am 20 de ani si nu m-i s-a intamplat inca... poate imi spuneti voi cate ceva! multumesc.

Răspuns Câştigător
| kamarera a răspuns:

Pff.nici eu nu am descoperit-o, insa pot spune ca uneori este o joaca, alteori un feeling nemaiintalnit.nimic nu se poate compara cu senzatia cand esti indragostit/a, nici macar cand esti ''high'', eu am 21.si nu am intalnit-o.ma refer reciproc.happy. Insa multi spun ca vine de la sine, te indragostesti fara sa vrei, dar atunci cand vrei nu poti.Intai realizeaza-te in viata, si nu se stie cum lucreaza dragosteahee hee. daca o cauti nu o gasesti, trebuie sa vina de la sine, eu asa deduc. din propia experientahappy. Sa ai o zi faina!

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai să descoperi singurică şi ai să vi tu să ne spui nouă, o să ţi se întâmple! Baftă!

| NeverTheLess a răspuns:

Dragostea? Pai e sentimentu' ala care iti face inima sa bata cu putere atunci cand il vezi si simti fluturasi in stomac cand te atinge. Sau atunci cand simti ca te completeaza si mintea iti este preocupata doar cu el.

| Mr.Sex a răspuns:

Dragostea: Este ca un drog, creeaza dependenta si bruieli ale creierului.

| Maria_8560 a răspuns:

Poate ni te descrii si iti dam apoi raspunsullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 20 de ani dar invata sa scrii corect. eu aveam 4 ani si-l iubeam pe milutz. na bine nu l-am pupat niciodata dar il iubeam.