| GuBeeBăăi a întrebat:

Ce este dragostea pentru voi? Cum a fost primul vostru sarut? Lux de amanunte! Cele mai frumoase raspunsuri primesc funda!

Răspuns Câştigător
| Piticutsss a răspuns:

Dragostea nu se poate exprima in cuvinte. Mna... ince nu s'au inventat acele cuvinte care sa defineasca dragostea asa cum e ea. Pentru mine dragostea este ceva supraomenesc, ceva dragut si amuzant, ceva de care am nevoie in fiecare minut din viata mea, si in fiecare secunda dintr'un minut.

Cat despre primul sarut... Wow! A fost in scara unui bloc pe l etajul unu, cand i'am cerut prietenia unui baiat pe care il placeam de foarte mult timp, desi era mai mic cu 1 an ca mine. Tin minte ca dupa ce i'am cerut prietenia si a raspuns cu un "DA!" foarte sincer am sarit in bratele lui si l'am sarutat love struck... Simteam fluturasi in stomac, parca zburam.

4 răspunsuri:
| Awkesna a răspuns:

Pentru mine dragostea este ca un sentiment infinit,o emotie, o placere, dar si cand acea persoana simte acele sentimente pentru mine.
Primul meu sarut...pot sa spun ca a fost in cl a 5-a,cu un baiat pe care nu l-am iubit chiar asa de tare.A fost acel sarut deoarece era momentul potrivit si locul potrivit.A venit de la sine :-p, a fost un sarut normal, dar in acelasi timp si primul meu sarut.

| anonimteiubesc a răspuns:

Dragostea pentru mine e un miracol...este peste tot.nu as putea traii fara dragoste.
Primul sarut a fost in clasa a V-a eram cu fata care vroiaam si imi dorisem sa fiu.o iubeam muult si ea la fel.si a s-a intamplat la mine acasa o fost super! love struck

| ciwpix a răspuns:

Sincer nu gasesc cuvinte sa explic ce inseamna, dragostea nu se defineste se simte! Si...primul meu sarut a fost cand eram cls a 5a:))si un tip care era innebunit dupa mine(el era parca a 7a):))si mi-a zis "stai lin draga k nu mai imi plc de tine"si eu mai proasta i'am aratat cat de mult se insala si l'am sarutat:))si atunci mi-am dat seama k mintea:)))))k a facut o fta gen:Woooowww:))

| ciwpix a răspuns (pentru ciwpix):

Cu un tip care era innebunit*sorrylaughing