Dragostea este cel mai frumos sentiment,datorita ei suntem noi aici. Dragostea e mai presus de orice,mai presus decat insasi viata,iar fericirea e ceva ce nu poti atinge niciodata, dar in cautarea careia merita sa mergi toata viata. Spune 'Te iubesc' celui pe care-l iubesti, in fiecare zi fara sa regreti vreodata.E cel mai frumos cadou care poate fi facut, fara sa te coste nimic.E ceva incredibil sa te complaci in vazduhul iubirii, sa te inalti pana la apogeul acesteia si sa gusti pe deplin savoarea senzualului sentiment.
E placut sa fii indragostit/a chiar daca mai este si suferinta pe langa dar daca va iubiti puteti trece si peste probleme. Dragostea in cea mai mare parte e un sentiment unic si placut. Si sexul cand e facut din dragoste este cu totul alta poveste
Dragostea este cea mai Frumoasa senzatie care o poti experimenta. Daca te prinde te face sa simti ca Traiesti.
Dragostea, oare cum ai putea definii dragostea? Ia uite-te mătăluță aici ce spune despre ce este dragostea( este o comparație despre diferența de a face dragoste si a de a face sex, dar tu te uiți doar la ce este dragostea ) http://totul-despre-sex.com/......i-dragoste
Dragostea este cel mai placut sentiment...insa multi au auzit de ea dar putini au simtit-o cu adevarat.Cateodata este doar o iluzie dar poate sa fie si cea mai frumoasa forma a fericirii
Dragostea pentru mine este EL (iubitul meu). El e singurul care-mi provoaca acea alergie de zambete pe care nu o poti opri cu absolut nimic.El e in putere sa-mi schimbe starea de spirit din nervoasa in crizata in fericire absoluta in geloasa in depresiva in.ce vrea el. El imi creeaza acel mic atac de inima cand apare,
singurul care da viata unui sarut ba nal. Dragostea e unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata.