Din punctul meu de vedere dragostea este un sentiment care nu se poate explica in cuvinte. Este ceva mult prea puternic, frumos, insa uneori trist.
Iubirea e cel mai frumos sentiment :X Ea te ridica si iti da aripi "sa zbori"... Este sentimentul prin care traiesti cel mai intens si te simti cea mai fericita :X Este un sentiment unic, ce alunga tristetea si orice urma de suparare... :X
Dragostea este dupa mine cel mai puternic sentiment dupa dorinta de supravietuire citeodata chiar este legata de aceasta cel mai puternic sentiment ce se naste pentru o persoana de sex opus si care poate nu dispare niciodata daca este destul de adevarata si puternica pot zice la anii mei ca leaga chiar si dincolo de moarte doua fiinte.
Parca vezi lumea cu alti ochi. Vezi lucruri minunate pe langa treceai poate zilnic si nu le vedeai. Lumea e mai buna, florile miros parca mai tare, pasarile canta mai frumos.PArca esti in extaz! Dragostea e cel mai puternic drog daca pot spune asa
De cantecul greierilor.De dormitul sub stele aprinse. si in primul rand de prezenta persoanei iubite in viata ta. Si pot vorbi la nesfarsit...
Este acel sentiment care te face sa te simti mai bun sa te simti puternic, sa ai incredere in tine si putere si ai fercirea persoanei de langa tine
Iubirea este reflexia sufletului tau in jumatatea ta, in persoana pe care o iubesti! parerea mea...
Sunt aproape sigura ca dragoste a un cuvant.nu exista pe nicaieri si sunt sigura ca vreun baiat a intors capul dupa o fata si chiar si o fata dupa un baiat
Pentru mine uneori dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, uneori cel mai urat sentiment, nu stiu dragostea e un lucru frumos. cand spui dragoste. te gandesti la tot felul de chesti.dar daca nu ai simtit vreodata sentimentu n-ai cum sa stii ce este doar cel ce a iubit sau iubieste stie ce ii aia dragoste
Depinde de fiecare in ce fel o simte
Dragostea...e un sentiment frumos cat dureaza da parca esti beata ...nu vezi defectele celui de care esti indragostita, flururasi in stomac, te gandesti zi si noapte numai la EL
Ushhher întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: