| Sawarekh a întrebat:

Ce este în neregulă cu româncele noastre?

De-a lungul timpului, am avut interacțiuni cu mai multe femei pe diverse aplicații de socializare (Instagram, Tinder).

Am observat că există două extreme total opuse.

1) Am întâlnit femei care m-au invitat la ele acasă încă de la a doua întâlnire, am avut o relație sexuală și, ulterior, nu au mai dorit să continue.

2) Am intalnit femei cu care am ieșit timp de 3-4 săptămâni, dar m-am plictisit, deoarece ''inca nu doreau'' o interactiune intima, ci doar socializare.

De ce nu exista si varianta normala a femeilor, unde a disparut?

O femeie care sa nu fie superficiala, sa fie atrasa de mine si din punct de vedere fizic dar si din punct de vedere emotional, exista asa ceva?

PS: sa lamurim un aspect, am primit complimente legat de ce am in pantaloni + fac sport de 10 ani, asa ca nu este cazul sa faceti glume de marime sau alte aspecte.

9 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cel mai bun compliment ar fi fost sa te cheme si a doua oara.
Asta la prima categorie.

La categoria a doua ai spus singur: te-ai plictisit.

Per total, cred ca ai o parere prea buna despre tine. Este evident ca mai ai de lucrat la tine.

| Sawarekh explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Iti inteleg perspectiva, si nu am o parere buna in totalitate, depidne de caz, de context.
Sunt un om rational in general, e adevarat ca uneori dupa ce fetele imi fac complimente, ma simt cumva foarte interesantlaughing nu cred ca e okey.
In fine, nu despre asta era vorba!
Exact cum ai spus si tu, nu se mai intampla a 2-a oara, in ciuda faptului ca majoritatea ma complimenteaza.
Trebuie sa intelegi ca nu ma laud, nu am nici un motiv sa fac asta, sa ma laud la un necunoscut pe TPU, eu iti spun ca mi s-a zis ca o am mare...ok? ca totul a fost okey in seara respectiva, le-a placut, si totusi nu vor sa mai continue...despre asta e vorba.

Pe de alta parte, singura tipa care a vrut sa continue a fost o tipa mai mare ca mine, insa aceea tipa isi vedea doar de interesul ei, nu imi oferea deloc atentie, se folosea de mine doar sa o *** si cam atat.
Deci nu stiu ce sa zic daca este o problema la mine, eu ma comport complet natural si normal.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sawarekh):

Deci ai tot ce trebuie la locul lui dpdv fizic, dar nu e suficient.
Nu esti nici boyfriend material, nici amant.
In loc sa intrebi "Ce este în neregulă cu româncele noastre?", incearca sa afli ce e in neregula cu tine.
Poate ar trebui sa-ti pese mai mult de fata cu care iesi.

| TimberWolf a răspuns:

Nu mai exista oameni normali

| Kufu95 a răspuns:

Eh, uite că fiecare ne dorim ce considerăm ce este cel mai bun, asta se aplică și la ele. Asta nu înseamnă că tu nu ești bun de nimic, exclus așa ceva ci doar că tu nu ai întâlnit pe cine trebuie. Fi indiferent cu cine crezi că nu merită, este cel mai bine și vei întâlni pe cineva când te aștepți mai puțin.

| DandG2304 a răspuns:

Deci o prima intalnire + sex = prea repede
Iesiri timp de 3-4 saptamani si fara sex = prea tarziu si plictiseala.

La cat timp te astepti sa faci sex cu o persoana? Intreb informativ

| BoboBobo6717 a răspuns (pentru DandG2304):

Asta voiam sa il intreb și eu. wtf Man...

| Sawarekh explică (pentru BoboBobo6717):

Ca sa va raspund.
Dupa multe intalniri, ti se cam i-a sa mai astepti 3 luni....pare logic?
Daca ar fi fost intr-adevar ceva mai la inceput si autentic, si intr-adevar tipa m-ar placea mult, etc. Intr-adevar sunt dispus sa astept luni bune, daca stii ca o sa fi cu aceea persoana toata viata...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Sawarekh):

N-ai cum sa stii daca vei fi cu cineva toata viata nici dupa prima noapte.
Insa daca tu nu ai rabdare, treci mai departe si nu te mai plange.