"...Iubirea este ca o floare: Noi o plantăm în inimă, ea, crește, se usucă și moare. Iar când găsim alta cu adevărat, aceasta se plantează singură, crește și devine nemuritoare..."
Ce este iubirea adevarata?
Mmmm, trebuie mai intai sa o gasesti dupa vei descoperi singura.
Bună!
Dragostea adevărată e ceaa ce căutăm cu toţii şi care puţini au ajuns s-o simtă în adâncul ei…s-o preţuiască la valoarea ei. Pentru mine dragostea adevărată înseamnă dăruire totală,îngrijire,preţuire, înţelegere, şi mai presus de toate. înseamnă Dumnezeu şi planul Lui cu referire la noi, dragostea adevărată e fericirea care El o sădeşte în noi, prin intermediul altei persoane!
Te pup!
Da asa este ai dreptate pacat ca nu ma lasa sa-ti dau funda ca iiti dadeam dar nu imi apare semnul ori cum multumesc mult pentru cea ce mai spus :*
Ceva ce nu iti va putea explica nimeni niciodata.
Nu o poti descrie, fiecare o percepe in felul lui.
A iubi inseamna a trai viata celuilalt.Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt, fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.
Yeah right! iubirea e...e mai intai atractie sexuala apoi rutina si atasamentul incredera si respectul se pot transforma in ceea ce simtim noi ca fiind iubire...nu are o definitie ca si misterul femeii
Iubirea nu are difinitie, caci pentru fiecare ea este diferita! Dar teoretic este cel mai nobil sentiment ce ne uneste sufletul alaturi de altul, formind fericire si durere. E ceva ce nu ne lasa singuri, ceva ce ne invata a iubi pe ceilalti! (my opinion)
-este singurul joc de 2 in care amandoi pot sa castige
-este spatiul si timpul masurate cu inima
-dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea
-e un lucru simplu si profund
Iubirea adevarata este atunci cand sentimentele care le simti pentru persoana respectiva iti taie rasuflarea, cand o vezi te pierzi cu firea, si lista e lunga sper ca am ajutat
Va Rog Un RaSpuns!
o relatie poate rezista si fara sex?
Adica eu nu ma simt inca pregatita, dar el e pentru ca are experiente din trecut.
Eu am aproape 16 el are 19 si jumatate.
Dar eu inca nu am mai trecut prin acest subiect. Sunt impreuna cu el de 4 luni... am vorbit cu el despre acest lucru si a zis ok... Dar pe el il enerveaza motivul adica cel ca nu vreau din cauza varstei asta i-am spus lui, dar de fapt mie si teama pur si simplu nu ma simt inca pregatita.
E o poveste mai complicata...
El mi-a spus ca e totul ok, dar il vad ca nu ii convine. Nu stiu ce sa fac adica intr-un fel ma simt eu prost.