Iubirea este un sentiment frumos, fluturasi in stomac, dorinta de a fi langa acea persoana neconditionat si sa ii oferi tot ce are nevoie. Probabil ca am iubit si inca iubesc. Iubirea vine p parcursul unei relatii. Cred in iubire, dar nu iubire la prima vedere. Pentru a iubi o persoana trebuie sa fii si sigur ca acea fiinta merita dragostea ta. Pentru a intretine iubirea este nevoie de multa intelegere, sinceritate, fidelitate si mai ales de comunicare si senzatia de sprijin neconditionat.
asta cred eu
Iubirea e atunci cand ai fluturasi in stomac si cand te trec fiori daca vezi persoana pe care o iubesti...e foarte placut dar nu la toti are acelasi "inteles"
La aceiasi intrebare, candva, am raspuns cu cuvintele Sfantului Apostol Paul, în prima scrisoare către Corinteni: "Iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de rău. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată" (13, 4-8).
Completez acum cu cuvintele marelui Blaga: "Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea"
Nu as putea sa definesc mai frumos iubirea cu cuvintele mele. Stiu doar sa va spun din experienta mea ca iubire este atunci cand traiesti prin celalalt, si el prin tine; este atunci cand vine vremea sa ii spui: ne intalnim in cer, asteapta-ma!
Aceasta este iubirea!
Da am iubit si cred in iubire!
Bafta
Unii spun: "Iubirea nu este o relaţie între două persoane. Ea este un stadiu al conştiinţei tale."
altii:
"Iubirea este înrudirea omului cu Dumnezeu. Ea uneşte la maxim persoanele umane fără să le confunde. În iubire se arată plenitudinea existenţei."
are mai multe definitii si am un sfat: nu mai puneti intrebari care au fost deja.
Iubirea e un sentiment placut. Fara iubire nu ai speranta...Am iubit, si da cred in iubire!
Eu cred ca iubirea e atunci cand simti ceva special pentru oa numita pers. da cred