Iubirea? la inceput este o inima de aur care te face fericit in fiecare clpia.pe zi ce trece ea se pierde si e doar o dovada de tristete
Ceva la care e destul de complicat sa ajungi necesita multe sacrificii (prin dezamagiri) ca sa poti avea parte de ea.
Iubirea=(pentru mine) cel mai frumos sentiment, atunci cand te simti perfect si orice s-ar intampla nu mai conteaza, dar care se termina mai mereu cu o inima franta. Pe scurt iubirea este cel mai frumos, dar cel mai urat sentiment pe care l-am trait vreodata.
Pentru mine inseamna fericire si tristete...mereu iubirea incepe cu fericire si se termina cu lacrimi si tristete...acum depinde de fiecare ce intelege prin iubire
Nu stiu sincer deja mi s-a luat de intrebarea asta ce apare de minim 2 ori pe zi.
Fara suparare, dar daca dai la cautare si scrii ``iubire``gasesti n definitii date tot de noi, userii de pe-aici.
1.Nu se prea exprima in cuvinte.
2.Cei deja dezamagiti vor raspunde in stilul meu sau ca e cea mai mare tristete,o porcarie, sentiment inselator, si asa m.d.
Pentru mine iubirea e o inima franta! urici cam greu pana in varful muntelui si cand ajunci acolo cineva sau singur te impinge in jos, fara parasuta! pentru altii iubirea este o floare de numa-uita scoasa din buzunarul inimii! la mine este un motou: iubeste azi, iubeste maine, ca te omor poimaine! sincer nu stiu ce e iubire, dar stiu ca nu poate fi spusa ci simtita! sper ca tu sa o simti!
Hmm.iubirea cred ca e sentimentul care ne coloreaza viata, dar e si un sentiment egoist, pantru ca atunci cand iubesti pui restul persoanelor, si lucrurilor, pe un plan secund.
ilegale întreabă:
anonim_4396 întreabă: