| Mimoza a întrebat:

Ce este mai bine sa folosesti anticonceptionalele sau prezervativu?

10 răspunsuri:
| zayidee a răspuns:

Daca ai o relatie serioasa, de durata, anticonceptionale, daca e asa, ocazional, parerea mea e ca prezervativul. Daca nu esti constanta in activitate nu vad rostul pentru care ai lua anticonceptionale

Răspuns utilizator avertizat
| SilviaBlur a răspuns:

Din moment ce nu cunosti deja asta, inseamna ca esti micuta. Nu lua anticonceptionale fara sa consulti un doctor ginecolog. Ginecologul meu mi-a recomandat folosirea alternativa a spumei spermicide cu prezervativul. Trebuie sa stii ca prezervativele dauneaza florei vaginale daca sunt foloste in exces.
Daca vrei sa te interesezi mai bine, poti citi :
http://kidz.garbo.ro/......-stii.html
Sper ca te-am ajutat, mult succes!

| Roby_2040 a răspuns:

Prezervativul te protejeaza si de bolile cu transmitere sexuala.
in schimb anti-conceptionalele te feresc doar de o sarcina nedorita...

eu zic ca prezervativul:*

funda?:*

| emy25 a răspuns:

Depine de relatie, daca e serioasa poti folosi anticonceptionale daca nu nu are rost...

| anonim_1690 a răspuns:

Buna ade.si una si alta dar eu cred ca anticonceptionalele sunt mai eficiente pentru ca prezervativul se poate rupe in orice moment.
bafta papa

| radduu a răspuns:

Niciunele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anticonceptionalele la recomandarea medicului sunt mai bune.
Si e si confortul. Dar sa iti spun din proprie experienta, eu eram mai nervoasa cand luam tampenile alea, eram foarte irascibila si nu se putea discuta cu mine laughing.

| vreaumuzica a răspuns:

O punga de kaufland si 3 pungi mici rolling on the floor))
E mai bine sa folosesti anticonceptionale normal e mai mic riscu prezervativele se mai sparg se alea alea -placere eheeeelaughing)

| razvannnfcs a răspuns:

Prezervativul, normal.
Pe lângă faptul că nu te trezeşti cu kinderi pe viitor, te protejezi şi de o serie de boli, cu care nu mai e de glumit în ziua de azi.

Succes!

Întrebări similare