Daca simt nevoia ce pot face să previn? Nu vreau sa ajung in iad
Cu un barbat insurat sau femeie maritata, incalci una din cele 10 porunci: "Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau."
Mergi si tu la Biserica, daca tot te intereseaza viata de apoi.
Asculta slujba, poate inveti ceva.
Dar la masturbare este grav? Vreau sa nu mai fac nici una nici alta dar am facut o si regret
Dusurile reci am văzut că funcționează când ești tensionat sexual, excitat! Pe cap sa nu te speli cu apa rece că ajungi la spital, doar pe corp! Incepi cu apa călâie întâi nu direct rece ca gheață, apoi tot mai rece. Eu așa mă spăl cu apa rece pe corp da 2 minute maxim! E greu sa eviți,decât să o faci cu un bărbat însurat mai bine te masturbezi! Cred că singura metoda e cu apa rece și să îți ocupi mereu mintea cu ceva,asta că sa te distragă de la sex și nevoile tale! In rest sa te rogi.
In rai oricât de bun ai fi nu o să ajungi,asta că trebuie să fii prea bun și natura umană e plina de păcate și răutate! Noi suntem oameni foarte răi în realitate și răzbunători, nu avem ce caută noi in paradis. Ca sa ajungi in rai nici cu gândul nu trebuie sa faci păcate, nici să bârfești, sa invidiezi, sa judeci sa critici sa fii că restul! Eu din ce am văzut majoritatea creștinilor sunt falși, se dau ceea ce nu sunt! Sunt fățarnici! Noi ne ducem la biserica și a doua zi suntem la fel cum eram inițial! Trebuie sa întrunești tot ce scrie in biblie ca sa ajungi in rai! E imposibil! Numai călugării ajung acolo și nebunii! Nebunii ajung că nu pot fi judecați că sunt handicapați și călugării că sunt izolați de lumea exterioară păcătoasă! Dar și ei pot fi vicleni sau nu sunt aleșii lui Dumnezeu! Știu că 144.000 de oameni sunt aleșii lui Dumnezeu,menționați in cartea vieții! Ei ajung in RAI, restul ajungem unde ne este locul! Și în biblie scrie că foarte puțini ajung in RAI! Crede-mă că oricât de bun ai incerca sa fii ca OM, tot dai gres, fiindcă ai ceva malefic in tine, cum avem majoritatea! Știai că majoritatea dintre noi suntem psihopați? Adică ne răzbunăm pe aproapele nostru, chiar înzecit, și îl uram toată viața dacă ne-a făcut RAU! Un OM BUN este acela care și când e îndreptățit să fie RAU rămâne la fel de nobil!
Tu nu o să ajungi in RAI și dacă te pocăiești! Trebuie sa fii bună până la finalul vieții! Nu o zi ești bună și 2 ești ca restul,așa nu merge. Din punctul meu de vedere pustnicii ajung in RAI și Călugării și o mică parte din omenire care sunt aparte.
E bine sa crezi in ceva,dar daca crezi in Dumnezeu trebuie sa fii bună pentru tot restul vieții,chiar și când toată lumea e împotriva ta și te ataca din toate direcțiile.
Eu ți-am zis,am făcut o analiză asupra societatii și nu prea exista oameni buni,creștini adevărați! Sunt foarte răi la baza, răzbunători, zgârciți, bârfitori, blestema in stanga și în dreapta sa se răzbune. Cam așa sunt creștinii noștri! Mai sunt și care se duc că se dau pomeni, mâncare gratis! Ăștia sunt creștini! In realitate nu ar ajuta un om sărman nici cu 3 lei, și dacă ar face-o, i-ar părea rău întreaga zi.
Tu daca o sa te pocăiești nu o să te distingi cu nimic fata de restul pocăiților fățarnici, cu 10 fețe in funcție de interese.
Sunt și oameni buni; eu am un vecin care e foarte foarte bun la suflet, despre el pot sa spun că ajunge sigur in RAI daca acest RAI e dovedit după neființă noastră.
Nu incerc sa te descurajez, dar sunt realist, am cam văzut eu creștinii noștri ce se dau mândrii cat de creștini adevărați sunt ei! O sa te strice societatea oricât de bun ai fii ca fata sa știi că unii nesimțiți atât de mult te va provoca și se vor comporta urat cu tine încât te vor determina sa fii mai rea decât ei! Din moment ce ai postat întrebarea asta din start se vede că ești ca majoritatea oamenilor, o păcătoasă și locul tau in paradis îl merită altcineva nu tu.
Pe TPU nu sunt oameni sfinți!
Dar, ți-am zis; când simți nevoia faci baie cu apa rece!
Mă amuz când voi aveți un mic gând că aveți șanse să ajungeti in rai!
Tu ce religie ești? Depinde de persoană,sunt fel si fel de oameni,oameni f buni și oameni f rai,însă într-adevăr sunt mai multi rai decat buni,in general oamenii din sate,orase mici sunt mai rautaciosi si mai comunisti,cei din orase cu locuitori mai multi sunt mai emancipați decat ei,au o empatie fata de oameni. Din experienta mea au fost si mai buni sa zic asa,poate nu e ok sa judec dar doar imi spun opinia dinn anumite trairi ale mele. Continuand,au si o mentalitate mai buna,uneori straini te ajuta mai mult decat prietenii,rudele,din propria experienta. Si eu am dat de f multe persoane rele,care mereu au incercat sa imi faca rau,sa ma atace,sa-mi aduca suferinta,am amintiri rele dar si bune cu oamenii,am cunoscut persoane care m au ajutat mai mult ca prietenii,rudele,ele fiind straine,cum am mai spus. Dacă oamenii ar incerca sa fie mai buni unii cu altii si nu ar mai exista ura,invidie,daca oamenii nu ar mai fii atat de ofticoși,ofticati pe reușitele altora și ar incerca să fie Oameni cu caracter poate viața ar fi mai buna si ar fi mai multe reușite în viață. Oamenii sunt zgârciți pana sunt nevoiți sa dea bani. Cu cat te zgarcesti mai mult cu atat pierzi mai mult din alte motive. In loc sa iti iei ceva tie de banii aceia,sa mergi undeva, sa faci o donatie ajungi sa ii dai pe medicamente, tratamente, fie ti se strica ceva si trebuie inlocuit, fie primesti o amenda, sau alte chestii. Mai sunt care se zgarcesc si pe 20 de lei …La tot ce am spus m-am referit in general la oameni,nu la o anumita religie. Eu sunt cresin si incerc din suflet sa nu fac parte din acea categorie de oameni. Cu toate ca am facut acel pacat si am fost amanta,si in trecutul meu si eu am inselat la randul meu, am reusit sa imi schimb mentalitatea despre asta. Nu as vrea sa ajung in iad pentru ca in viata de apoi viata este veșnică, nu vreau sa fiu chinuita de duhurile rele, vreau sa ajung in rai Eu una cred in Dumnezeu si chiar vreau sa fiu o persoana curata sufleteste. Dumnezeu lucreaza prin oameni, vindeca sufletul si trupul, face minuni, spun din propria experienta si cunostiinta.
Mastrubarea nu face rau nimanui, dar mai bine ai investi timpul si energia in relatiile cu ceilalti. Poate o relatie cu un barbat liber si neinsurat?
Chiar nu inteleg de ce te limitezi la a alege intre un barbat insurat si masturbare. Mai sunt barbati pe lumea asta!
Vorbeste cu un duhovnic, sa te indrume.
Mai bine mi as ocupa timpul cu studiile pentru ca sunt inca studenta si am restante,anul acesta e cel mai important pentru mine,ultimul,însă numai reusesc sa ma concentrez pe asta ca sa am rezultate bune,cum aveam inainte,invatam foarte mult si aveam doar rezultate bune si foarte bune insa acum parca nu mai sunt capabila. Cat despre barbati pot spune ca am luat decizii gresite,si mi am pierdut timpul cu persoane nepotrivite, nu as mai repeta aceasta greseala, m-a tinut pe loc si nu am realizat nimic pe cand el avea deja lucrurile realizate si ma retinea pe mine in a mi face un viitor. Nu voia nici să divorțeze, voia doar sa se bucure de momente si sa se duca inapoi la nevasta dupa, acasa. Conta cel mai mult ea. Chestiile astea le am realizat dupa. Poate daca as fi cunoscut un barbat singur fara alte probleme cum avea dansul, ar fi fost altceva. Insa viata merge inainte
Mai bine stai "relax" si vezi-ti in continuare de ce iti place sa faci, ca nimic nu e gresit (deocamdata).
Din ce identific, te consumi prea mult, impotriva la ceea ce este firesc, daca te macina, atunci stai departe, si referitor la intrebarea, care este "mai pacat" amandoua, sunt, una si aceiasi, cine doreste a ma contra-zice, il poftesc la mine, sa-i ofer ceva remuneratii sa nu zica, ca si-a consumat cuvintele aiurea, sa primeasca ceva in schimb.
Sunt catolic! Eu am întâlnit numai oameni de rahat care și-au bătut joc și m-au transformat într-un malefic! Daca simt că cineva nu mă suporta ii dau teroare psihica nu contează că e fata sau vreo femeie bătrână. Daca simt că sunt răi sau aroganți le dau stres maxim! Tu poți să fii cum vrei! Eu unul am încetat să mai fiu un om bun! Cine o arde aiurea cu mine ii calc in picioare! Eu nu mai iert nimic!
Oricum nu cred că un om poate intra in rai, mai ales tu sau eu care nu putem supraviețui fără masturbare și sex.
E gresiti dar uneori e necesar sa mai dai drumul la hormoni
Cu totii suntem liberi sa facem ce vrem si ce simtim in limita bunului simt desigur,eu una te cred ca ai fost dezamagit de oameni,si din vina lor ai ajuns sa numai ai empatie fata de anumite persoane. Eu una ignor in mare parte,nu prea raspund la rau. Imi pare rau pentru tine,nimeni nu merita chestii de genul un mic sfat incearca sa mergi in alte locuri, sa cunosti oameni posibil mai buni, cauta in alte locuri daca vrei sa cunosti persoane diferite, poate mai bune, ca o experienta. Sau incearca sa mergi la un psihoterapeut pentru a te ajuta daca vei simti nevoia, poate fi intr-adevar de folos. Sau roaga te la Dumnezeu pentru ca el lucreaza prin oameni si stie ce e mai bun pentru fiecare. Te va ajuta. Daca vrei desigur, Totul e cu un scop in viata
Da! Sunt genul de om care îți spune în fața nu sub perdea,sau diplomatic,nu pot sa ma prefac! Sa fiu ca efectul de turma. Am devenit un om rău admit acest lucru,dar nu îmi pasă! E un mecanism de apărare în fața gunoaielor. Știi ce e culmea? Și bărbați m-au enervat,dar majoritatea erau fete! Nu știu cum au avut așa tupeu sunt masiv ca bărbat nu sunt vreun fătălău,dar au văzut că sunt tăcut și mai emotiv și au ars-o aiurea cu tupeu jegos! Nu știu cum naibii au avut curaj,și vecinilor le e teama de mine,știu de ce sunt in stare! Tot cu fete am altercații nu știu de ce nu pot sa le bat că eu nu dau in femei dar unele ar merita! De când am probleme cu anxietatea unii au prins tupeu cu mine! O sa le arat eu cat sunt de anxios
Nu cred că mai poate Dumnezeu sa mă ajute! Am prins o scârbă de nedescris față de societate,din cauza asta in loc sa îmi fac prieteni mă cert cu unii! Știu ce probleme am și ce nu,eu dețin multe multe cunoștințe pe psihologie! Știu exact ce probleme am! Dar nu vreau sa mă schimb sa las garda jos,sunt pregătit cu toată planeta sa mă iau la scandal
Dar,o sa respect mereu oamenii frumoși,oameni respectuoși, educați desigur! Eu doar le dau stres celor care nu mă suporta
Și eu sunt obsedat de sex și e al naibii de greu sa controlezi acest instinct animalic!
M-am gândit să merg in alt loc, dar nu prea am cum decât dacă mă mut la cineva, la partenera.
Sunt scârbit de orașul meu, deși e cel mai lăudat!
"daca as fi cunoscut un barbat singur" A fost alegerea ta, nu mai vorbi ca si cum a fost soarta.
Ai crezut ca esti speciala si te-ai bagat intre 2 oameni. Asta e pacatul!
Iar tu pui intrebari de 2 bani pe TPU!