Masturbarea este atunci cand nu ai e face si total accidental bagi mana la putzica. Apoi te inrosesti in obraji de la atata gadilat si esti asaaaaa fericit si pofticios.
Nu mha, masturbarea inseamna autosatisfacere. Felul depinde de fiecare. Baietii fac un du-te vino in sus si in jos, iar fetele stimuleaza clitorisul sau introduc deget/vibrator in interiorul vaginului. Ideea "sa-ti dai o mana de ajutor" ca sa te simti bine. Simplu si dragut, nu?
Vorba lu Moneyandfame..cred ca s-a spart conducta cu ciudati pe aici..trist.Simplu,iti bagi degetul in aia mica..ca sigur esti fata..ca baiatu descoperea pana acum cum sa se traga de putzá
@e56gr4.in armata ai invatat cum sa te masturbezi?!? ce draq era acolo, va tragea-ti cu sergentu´ de putzulica?
Unde ai auzit cuvantul de intrebi? masturbarea este atunci cand iti provoci placere singur(a) dar eu cred ca stiai si u f bine
Mas-turbarea... e atunci cand turbezi de la prea multe masuri pe messenger ...glumesc.masturbarea inseamna sa te autosatisfaci prin stimularea organelor genitale
Pentru a te documenta foarte bine sunt doua variante cauti in dictionar sau pe internet unde gasesti si multe filmulete.
Nu stiu Nu am mai intalnit cuvantu` asta niciodata ) Tu ce crezi? Pe mine ma duce cu gandu` la zburat, nu stiu de ce
Of Doamne... e ceva ce orice om normal face... daca esti fata, iti atingi clitorisul si-l mangai, pana simti ca ti-e cald si mai simti si o relaxare totala...pana ajungi la orgasm.Asta seamana cu senzatia aia cand iti trebuie la pipi...ca sa animi atmosfera, exista si vibratoare sau dildo-uri.Pe astea le gasesti la sex shop, daca vrei.
Mai poti sa bagi si degetzelul...il bagi, il scoti...incontinuu
Daca esti baiat, iti iei ciucurelul si-l freci...si-l tot freci...pana iese o chestie alba, calda, care seamana cu laptele prins
Uite cum sta treaba! daca esti baiat (in armata am invatat mai multe despre) cuprinzi penisul in mana si incepi o miscare de du-te-vino pina-ti vine (giocodimano) daca vrei sa prelungeti autosatisfacerea tragei 2-3 bobirnace in testicole sa vezi placerea-dracului! iar daca esti fata incaleca pe coda de matura si ia-o la fuga de nebuna prin casa! sa vezi daca mai vrei sa te opresti! hai treci la treaba!
cnaibig întreabă:
anonim_4396 întreabă: