anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este rau in a avea o familie,o sotie, copii, sa ai pentru ce trai vs sa dai bani pe curve,alcool,droguri, sa duci o viata fara nici un rost?

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intum de ce mai ignorat, ti am dat si fundita asta e rasplata

| Sofer a răspuns:

Nu ar fi rau daca gasesti o fata sa te iubeasca sa iti faci o familie. Dar momentan eu ma vad fara succes. Ajung si eu la curve curand pana la urma ca m-am saturat de femeile astea care isi doresc nu stiu ce print cu bani si masini si foarte frumos si nu isi doresc ceva cu suflet bun.

| SG1995 a răspuns:

Nu e rău să ai familie, dar Ray dragă noi nu toți indivizii au aceleași idealuri, să numai zic că nu există un scop standard în viață, fiecare individ își face țelul său.

| RAY a răspuns (pentru SG1995):

Nu avem nici un scop dar uite ca ne influentam intre noi cu ceea ce credem

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Mai bine ai o familie (părerea mea), măcar ști că aia va dura un anume timp dacă nu se va ajunge la divorț/

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Dar aia care sunt la pubertate ce facem cu ei?

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru RAY):

Și eu sunt cam pe acolo!
Dacă te enervează îi dai în adopție! laughing dacă sunt ai tăi
lasă că o să vadă ei la momentul potrivit

Spune-mi ca glumesti, Romania e nr1 la avorturi

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru RAY):

Știu asta. Dar tu nu ai zis românce, ai zis femei! Așa că pot fi și de alte naționalități! Nu?

Eu nu afirm nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In prima parte tu o sa treci automat pe locul 2, pentru ca, copiii or sa fie pe 1. Nu iti mai permiti sa faci ce vrei, sa investesti in tine, sa cheltui banii pe care ii faci pe ce vrei tu etc. In varianta 2 totul se rezuma doar la tine. Libertate, nu ai responsabilitati, griji, etc. Intr-un fel cred ca e mai bine varianta a doua... doar o viata ai, iar de facut copii si intemeiat familii toata lumea o face. O viata ai si trebuie sa ti-o traiesti ca atare.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E viata ta, eu doar vreau sa stiu cum ganditi voi, ce e moral oare, ce nu e moral, dar zi-mi nu ai vrea sa ai parte de iubire?

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Voiam cand eram mai mic si nu aveam minte laughing. Acum ca am crescut si am deschis ochii nu mai vreau. Ca barbat, parerea mea e ca mai bine stai solo, in timp ce pentru femeie e vital sa aiba relatie (si eventual familie). Vezi cazuri peste tot unde barbatii singuri o duc mult mai bine decat femeile singure.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu generaliza, nu toate femeile vor familie, în plus pentru bărbați e mai ușor sa aibă copii, nu trebuie ei sa i tina 9 luni in pântece, apoi mamele se ocupa mai mult de ei, realitatea e ca ele își sacrifica câțiva ani etc. Ai sa ramai uimit sa vezi ca de fapt societatea ne învață să ne dorim anumite lucruri, și exista teama omului de a nu fii singur dar de fapt dacă ești un om ok nu ramai singur, în plus libertatea e frumoasa

| Lule a răspuns:

Nu-i nimic rau in a-ti dori familie si copii. Cred ca problema sunt oameni de care esti inconjurat sau cercurile prin care activezi din moment ce ai ajuns sa crezi ca multi dorim asta.
Adica, da toti vrem bani pentru ca poti face multe daca ai bani, dar nu toti vrem sa-i avem pentru alcool si alte vicii dubioase.
Eu de exemplu, imi plac banii mult, dar am niste limite pe care nu le-as incalca pentru ai obtine si nici nu prea cheltui foarte multi bani, pur si simplu imi place sa-i am.
Imi doresc sa am un sot (nu neaparat copii, nu rezonez foarte bine cu ei, dar cine stie de obicei cel care nu-si doreste se trezeste ca face vreo 3-4 laughing )
Na, zic si eu happy poate am ajutat cu ceva.

| RAY a răspuns (pentru Lule):

Esti o materialista laughing cu simtul umorului

| Lule a răspuns (pentru RAY):

Eii bine, da sunt, n-am sa neg, dar n-am profitat de nimeni si nici nu mi-am batut joc de cineva, imi place sa primesc lucruri cand stiu ca le merit tongue