După părerea mea o relație fără iubire nu-i relație, fără interese, scopuri, aventuri șamd...Și dacă tu întrebi ce reprezintă iubirea într-o relație... atunci eu îți voi spune că reprezintă baza!
Ceva ce nu se poate explica dar totusi este cel mai frumos lucru din viata unei persoane!
Binenteles sa nu excludem pe cei care ucid acest sentiment din diferite motive, motivul cel mai intalnit sunt banii, pentru ei din pacate nu exista asa ceva, inca nu au cunoscut adevaratul sentiment al iubirii, daca ar cunoaste ar renunta la bani si ar pune dragostea pe primul loc...
Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il simti. Esti in al 9-lea cer, nu mai exista griji probleme, esti cu capul in nori cand esti indragostit/a. Dar sincer o iubire adevarata sentimentul acela de dragoste la mine a durat maxim 3 zile. Eu zic ca sentimenul de iubire adevarata dureaza doar maxim 1 saptamana.
Iubirea este un sentiment care nu se poate exprima in cuvinte, ea se simte.Vei stii asta cand te vei indragosti.Bafta!
Aduna cea mai mare fericire pe care ai avut-o vreodata imultesteo cu infinit si iti va da rezultatul;-)... Asta e sentimentul... Ceva de nedescris
RAY întreabă: