| Srobert a întrebat:

Ce este sexi la un baiat? O fata mi-a zis ca parul de pe picioare este ceva sexi ar mai fi ceva?

Răspuns Câştigător
| McSergio91 a răspuns:

Sincer nu stiu cati ani fetele de pe aici, dar la toate vad (hainele). Eu din punctul meu de vedere daca cata tot vorbim de fizic la fete ma uit in primul rand la fata, 2 sani, 3 fund si sa fie supla. Eu de exemplu sunt mai suplu si fac exercitii acasa, nu lucrez prea mult gen sala, si am un stil de imbracaminte mai decent gent bascketi sau tenisi, blugi pana, camasa sau tricou. Acum fetele, na cu gusturile lor, dar parerea mea este ca trebuie sa ai un aspect fizic si facial placut si sa STII CUM SA VORBESTI SI SA TE PORTI CU O FATA!
Haina nu intotdeauna i-l face pe om! Degeaba te imbraci din mall sau de unde te imbraci dupa ultimele tendinte daca cand ai deschis gura esti!winking Sper ca te-am ajutat cat de cat.

10 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Pai ochii in primul rand si la corp sa fie macar putin lucrat, nu neaparat patratele care se vad de la 1 km, dar nici o burta moale :-& si sa fie un tip inalt happy

(apropo, cred ca faza cu parul de pe picioare l-ar face doar pe yeti sa roseasca laughing zic)

| Andandut a răspuns:

Parul din nas!

| Anneh a răspuns:

Zâmbetul, abdomenul (să fie lucrat), hainele, fața. si sincer, mi-e nu mi se pare sexy părul de pe picioare, dar depinde de fată, nu o condamn.

| LostInBubble a răspuns:

Imbracamintea larga.

| OtakuForever a răspuns:

Corpul lui (abdomen), fata, parul, depinde de la fata la fata.

| χƒяυмυѕιкαχ a răspuns:

Sixpak xd, imbracamintea si parul

| Mariasy39 a răspuns:

Eu nu as alege parul de pe picioarelaughing Pai pieptul sa fie cat de cat lucrat si zambetul

| BulBuci a răspuns:

Pai thinking abdomenu, parul, ochii, zambetul si buzele laughing si hainele :X

| unwanted a răspuns:

Depinde de fata. Gusturile pot fi foarte diferite. Mi s-a intamplat de multe ori sa vad ca ceea ce consideram eu sexi la un baiat, nu atragea deloc o alta fata. Mie, spre exemplu, mi se pare sexi un tip manierat, care stie sa se poarte si te poate face din vorbe. Deasemeni, fizic, la un tip mi se par sexi ochii si mainile.