anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este sexul` oral.si sexul anal`?

funditaaalove struck

Răspuns Câştigător
| Dramaa a răspuns:

Bai eu ti-o spun direct Secul oral este Cand o iei in gura si sexul anal cand o iei in curhee hee) big grin

9 răspunsuri:
| lovenotsex a răspuns:

SEXUL ORAL= acel tip de sex în care organele sexuale sunt excitate cu gura.Satisfacerea partenerului. Felaţia este atunci când organul genital bărbătesc (penisul) este introdus în cavitatea bucala a partenerei. Cunnilingusul (sexul oral aplicat la femeie) are loc atunci când bărbatul îşi mişcă limba pe labii, clitoris şi în interiorul vaginului partenerei.

Mai generalizat, sexul oral este orice interacţiune a cavităţii bucale a bărbatului sau a femeii cu un organ/obiect erotic (cum ar fi sânii sau jucăria dildo).
SEXUL ANAL=Penetrarea cavitatii anale(anus) cu ajutorul penisului.Este o satisfacere a partenerei dureroasa, acest tip de sex se realizeaza cu vointa, acceptul total al partenerei.
Evident ce am scris aici am zis despre sexul normal nu intre persoane de acelasi sex.(consider anormal).

| zayidee a răspuns:

Ei hai ca intrebari de astea is chiar aberante...ma mir cum de nu intrebi cum faci diferenta intre un barbat si o femeie. ce dumnezeu te interesezi de lucruri din astea cand nu cunosti sensul cuvintelor macar.

| Cronki a răspuns:

Sexul oral este atunci cand faci sex cu ora rolling on the floor
Sexul anal este atunci cand faci sex o data pe an!hee hee big grin

Răspuns utilizator avertizat
| MsETouch a răspuns:

Sexul oral este atunci cand il satisfaci cu gura iar sexul anal cand penisul este bagat in anus / cur

| costisefu a răspuns:

Exista un forum care promite multe: www.anal-sex.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sexul oral este acel tip de sex cand femeia ai ea penisul partenerului sau in gura si sexul anal este acel tip de sex cand partenerul tio baga in cur. Sexul anal se poate face si intre barbati. Din cate stiu eu. ceao

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un relax pentru organism

Întrebări similare