Bai eu ti-o spun direct Secul oral este Cand o iei in gura si sexul anal cand o iei in cur)
SEXUL ORAL= acel tip de sex în care organele sexuale sunt excitate cu gura.Satisfacerea partenerului. Felaţia este atunci când organul genital bărbătesc (penisul) este introdus în cavitatea bucala a partenerei. Cunnilingusul (sexul oral aplicat la femeie) are loc atunci când bărbatul îşi mişcă limba pe labii, clitoris şi în interiorul vaginului partenerei.
Mai generalizat, sexul oral este orice interacţiune a cavităţii bucale a bărbatului sau a femeii cu un organ/obiect erotic (cum ar fi sânii sau jucăria dildo).
SEXUL ANAL=Penetrarea cavitatii anale(anus) cu ajutorul penisului.Este o satisfacere a partenerei dureroasa, acest tip de sex se realizeaza cu vointa, acceptul total al partenerei.
Evident ce am scris aici am zis despre sexul normal nu intre persoane de acelasi sex.(consider anormal).
Ei hai ca intrebari de astea is chiar aberante...ma mir cum de nu intrebi cum faci diferenta intre un barbat si o femeie. ce dumnezeu te interesezi de lucruri din astea cand nu cunosti sensul cuvintelor macar.
Http://www.mencity.ro/articol~din-sex~info-132~sexul-oral.html
Sexul Oral
http://www.prezervativ.ro/diverse/sex_anal.php
Sexul Anal
Sper ca te'am ajutat,
Ashley
Sexul oral este atunci cand faci sex cu ora
Sexul anal este atunci cand faci sex o data pe an!
Sexul oral este atunci cand il satisfaci cu gura iar sexul anal cand penisul este bagat in anus / cur
linarkfts întreabă: