Sexul este o dovada a legaturii speciale pe care o au doi oameni impreuna, sau cel putin asa vad eu lucrurile. Este un pas important intr-o relatie, iar decizia trebuie sa fie bine gandita inainte de punerea ei in practica.
Nu, nu am facut inca, deci practic nu stiu cum este.
Wow wow, prima intrebare si deja ai clasificato la dragoste si sex? e mare lucru
ca o mica gluma -
DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat.
DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt.
DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese
DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.
sexul este o actiune fizica ce implica anumite emotii sau nu (dupa cazuri si situatia financiara ) intre doua persoane de sex opus, sau mai nou de acelasi sex, ce ofera anumite placeri stimuland simturile. nu stiu sa iti zic asa in termeni stiintifici. e chestie naturala tine de nevoi.
in leg cu ultima intrebare, nu stiu caror persoane nu le place sa faca sex ...
bafta
9 ani? Vrei sa faci sex? Am mai prins-o si eu pe var'mea!, dar la 8 ani... copiii in ziua d'azi!
Ooo este f tare un ocean de senzatii si trairi, incununate la sfarsit de o mare cascada care se numeste ORGASM, sau mai multe. dar pana la asta iti trebuie un partener pe masura care sa ii pese si de tine, preludiu, sa te simta cand esti pregatita, apoi sa te ia usor sa iti de-a seama cum iti place, ce te excita mai mult, cum si unde. arta draga mea, nu oricine poate, dar se poate daca vrei lectii particulare, da un semn
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: