| BubbuSky a întrebat:

Ce fac atunci cand prietena mea cea mai buna se da la baiatul care imi place? ar trebui sa o ignor si sa-i dau de inteles ca ma simt prost?

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

Nu,ar trebui sa-i spui in fata ca tie iti place de baiatul respectiv si fa-o sa inteleaga ca tu vrei ceva de la el. Daca vrei. Apoi mai ramane de facut decat partea cu cuceritul.(clipesti din gene la el si il intrebi ce mai face.E farmec feminin, nu da gres)

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca tu esti cu acel baiat de care iti place vorbesti cu prietena ta si ii zici ca el e al tau si sa nu aiba intentii sa fie cu el ca va avea treaba cu tine. Daca nu esti cu el nu te mai plange las-o impace sa faca ce vrea ea.

| anca13 a răspuns:

Daca e prietena ta cea mai buna inseamna ca stie ca tie iti place baiatul respectiv...iar daca cu toate astea ea se da la el inseamna ca nu iti este prietena! Vorbeste cu eawinking

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Ea stie ca tu il plaki? Ia-i dat vreo data de inteles acel lucru? Sa stii ca aceasta este povestea vietii fireasca a adolescentilor. Spune-i... Daca o sa inteleaga ve-ti conveni voi la ceva, dar s-ar putea sa fi aflat si sa iti faca in ciuda. Iti este prietena cu adevarat? Nu stiu daca exista o cale de a va putea intelege. Daca iti place de el cu adevarat spune-i-o cat mai repede si afla ce are si el de spus. Poate ca faza cu prietena ta este doar un joc.

| Esperança a răspuns:

Daca prietena ta stie ca iti place de acel baiat, nu mai e considerata o prietena si e f urat din partea ei. Daca eram in locul tau incercam sa rup"prietenia" cu ea deoarece nu e de incredere si fara incredere nu exista prietenie. Daca baiatul acela se da si el la ea mai bine iti iei gandul de la el, mai sunt si altii.

| Dolodolo a răspuns:

Te doare capul. Ce intrebari puneti mai fetelor. Altceva nu aveti de facut decat TPU? laughing))))))

| Dumnezeu_5734 a răspuns:

Da, spune-i că tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ei şi din viaţa iubitului tău şi că doar tu contezi.

| spumiii a răspuns:

Si eu am patit la fel. si i'am zis in fata ca ma deranjeaza ce face. daca intr-adevar e prietena ta cea mai buna asa cum zici tu. nu sa-r da la el. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca te deranjeaza si ca fiind prietena ta nu ti se pare corect ce face. Dupa reactia ei vei vedea cat de buna prietena iti este.

| BubbuSky explică:

Era pentru o prietena straight face