Buna, pai ce sa faci draga mea? Asa e viata si trebuie sa fi tare si sa mergi mai departe, stiu ca nu e usor, e foarte greu sa treci peste asa ceva, stiu si eu cum e sa iubesti si sa nu fi iubita, dar ai sa vezi ca vei intalni intr-o zi un baiat care sa te iubeasca cu adevarat si sa fi fericita! Trebuie sa nu privesti deloc in urma, lasa trecutul in spate.viata merge inainte, resemneaza-te! Daca asa zisa prietena te-a tradat, mai bine intrerupe orice legatura cu ea, ca nu merita prietenia ta, in legatura cu baiatul pe care il iubesti...nu ai ce sa ii faci, nu poti sa il obligi, asta e, fi optimista ai sa vezi ca cu timpul il vei uita, mult succes!
Sa mergi mai departe si sa nu te uiti in urma. Analizeaza situatia, vezi ce s-a intamplat si invata din asta. Incearca sa nu capeti ura pentru oricine din pricina asta. Trebuie sa inveti ca nu trebuie sa urasti. Poti merge mai departe doar cand scapi de ura.
Sa ierti dar sa nu uiti.Tradarea are un gust amar si mai ales daca vine din partea unor persoane dragi, insa trebuie sa inveti sa traiesti cu dezamagirea
Si eu am trecut prin asa ceva...am suferit, am plans. dar intotdeuna e bine sa te ridic sa iti stergi lacrimile si sa zici ei si ce? trec eu si peste asta.maine imi va fi mai bine.si sa inveti sa nu mai ai incredere in persoane din astea de joasa speta.fruntea sus si fi tare ca noi femeile mereu suntem capabile sa facem fata greutatilor:*te pup dulce si fi puternica
Ii dai d**** pe amandoi. Ea nu ti-e prietena daca zici ca te-a tradat, iar el nu merita nici macar atentia ta, nu mai zic de iubire.
Buna. Pai. din situatia asta ai putea iesi doar intr-un singur mod(daca vrei sa fii tu cea inteleapta): Ii igori pe amandoi, dar nu trebuie sa-i urasti.Nu e bine de obicei sa porti ranchiuna cuiva.Si sunt sigura ca nu l-ai putea uri pe cel pe care-l iubesti. Iar despre prietena ta, nu pot decat sa-ti zic ca nu iti este prietena deloc si de aceea nu merita atentia si lacrimile tale. Daca vei avea vreodata ocazia sa te razbuni, n-o face si da-i clasa. Atunci va fi mult mai umilita.
Uite cum zic eu...
eu nu stiu cum te. a tradat
dar daca prin tradat intelegi faptul ca este cu acel baiat atunci...eu cred ca ar trebui sa o numesti tradare
daca el o iubeste pe acea fata...nu cred ca ar trebui sa te zbati
daca aman2 se iubesc
nu o sa reusesti
Sa mergi mai departe si sa nu te uiti in urma.
Ea nu ti-e prietena daca zici ca te-a tragat, iar el nu merita atenitia ta, nu mai zic de iubire.
Nu este el primul nici ultimul mai exista baieti de care te poti indragosti.
Am patit`o mult mai rau de atat! Daca el stie ca il iubesti incearca sa ascunzi lucrul asta pentru ca dupa ce o termina cu prietena ta vine la tine ca stie ca o sa il astepti cu bratele deschise! Fi indiferenta! Analizeaza bine situatia si vezi daca merita cu adevarat! Esti foarte zgarcita in detalii din cate vad. Poate ca era ceva daca ne spuneai comportamentul lui fata de tine si ce fel de persoana e. Multa bafta!
Toata lumea zice sa ii lasi balta...Eu zic sa o lasi in urma pe prietena ta si sa incerci sa il cuceresti pe alesul inimii. Stiu cum este si stiu ca nu mi-ar conveni sa incerc sa il uit pe baiatul pe care il iubesc
Buna. Ma numesc Catalina. Pot spune ca si eu am trecut prin ce treci uh. La fel, am fost cu un baiat ne-am despartit si cea mai buna prietena a mea s-a combinat cu el. Cand am aflat imi venea sa ii omar pe aman2, eu ii iubeam foarte mult, am fos cu el un an, dupa care ne-am despartit definitiv dintr-o gluma. Dupa o saptamana d cand aflasem de ei, am chemat-o pe prietena mea la n unde am discutat pentru ultima data. I-am zis ca nu a fost bine ce a facut pentru ca ea jtia ca eu il iubeam... Ei ia parut rau si a zis ca nu va mai face asta, dar odata ce a facut0o odata se poate repeta. Aja ca te rog si pe tine sa ai o discutie cu "prietena ta" si sa o faci sa renunte la el. Ji incearca sa nu te mai gandesti la el incaeraca sa ii uiti. Gandeste-te ca nu te-a meritat odata ce el a fost cu prietena ta. Gaseste-ti pe latcnv si ii vei uita. Mult succes.
In aceeasi situatie sunt si eu numai ca el mi-a spus ca inca tine la mine am incercat sa aflu de ce e cu ea cand tine la mine dar nu mi-a raspuns incerc sa il recuceresc chiar daca stiu cA nu e posibil pentru ca ea e genu de fata mai retrasa si ...na unui baiat ii plac fetele mai retinute(fac referire la el)...deci incearca sa-l uiti stiu ca e greu nici eu nu pot dar ar trebui. e mai bine pentru tine
Uite sincer si eu trec acum prin asta si sincer.lasa`l.intr-un momentdat. tipa se va plictisii de el si va avea nevoie de dragoste si va veni la tine sincer eu m`am gandit f mult la asta.