| Gunman_4520 a întrebat:

Ce fac daca fata nu vrea sa iasa in oras cu mine sau sa accepte flori si cocolata?

Răspuns Câştigător
| AmyLee_6712 a răspuns:

Poate nu ii plac florile, ciocolata. poate ii place altceva, probabil ca nu e foarte femininawinking. de ce nu o intrebi pe sora ei ce ii place, asa poti vorbii cu ea fara sa te trezesti ca spui ceva ce ei nu ii placestraight face

uneori cateva cuvinte fac mai mult decat toata ciocolata si florile din lumehappy
eu cred ca daca aflii ce ii place si ii aflii punctul sensibil vei avea ceva sanse...asta daca nu are deja prieten atunci...retrage`te.
Bafta!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i: daca asa vrei uh atunci plec cu alta si vezi cum atarna la picioarele tale

| Libelle a răspuns:

Pai sincer...nu prea ai ce face. Poate fata are prieten, pe care il iubeste, poate place pe alcnv, dar daca nu ti-a acceptat nici macar o cocolatalaughing e nasol.

Răspuns utilizator avertizat
| Georgiana_4310 a răspuns:

O lasi! Cauta alta.Inseamna ca nu te place daca nu vrea sa iasa cu tine, deci...

| Dobitoc a răspuns:

Inseamna ca nu o intereseaza persoana ta!

| lleylla a răspuns:

O lasi in pace.

Lleylla

| Pijamale a răspuns:

Fa-i viata mai usoara si las-o n pace!

| Nikol_9025 a răspuns:

Daca nu accepta niciuna din variante inseamna ca este total dezinteresata de tine...sau alta varianta s-ar putea sa fie ea prea timida

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O trimiti la plimbare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lool omule nu fi prost florile si ciocolata sunt pentru bunica cu o fata de 16-30 ani trebuie sa stai cat mai mult si sa vb cu ea cat mai sincer si deschis (sau cel putin sa creada ea asta) si apoi s-o intrebi daca vrea pentru inceput sa fina cu niste prieteni deai tai in oras sau daca poti sa vii cu niste prieteni deai iei si te descurci de acolo

| Gunman_4520 explică:

Pe fata aceasa au invitat-o mai multi baieti in oras dar la toti au zis nu si am intrebat-o pe sora sa daca i place florile si a zis ca nu.Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac.