| dezeu93 a întrebat:

Ce fac daca plac un baiat iar el nu ma place dar profita de mine crying( dar uneori ma face sa cred ca ma place si ma face geloasa cu cea mai buna pr a mea

Răspuns Câştigător
| pustanu a răspuns:

Ai dai **** laughing si o sati placa si lui de tine happy mai mult de cat de aia laughing

4 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Simplu. Renunti la el. Altceva nu prea poti face decat sa te schimbi pentru a-l face pe el sa te placa, insa daca acel baiat chiar face acel lucru, te face geloasa doar pentru a se distra pe seama ta atunci chiar nu se merita sa te schimbi pentru o astfel de persoana. Sfatul meu: Renunta la el, treci peste si vei fi fericita mai tarziuwinking. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu asta imi poti raspunde aici si iti voi trimite un mesaj sa vorbim mai detaliat. O zi placuta iti doresc.winking

evenso
| evenso a răspuns:

Dar nu fii carpa nimanui, mai ales nu a unui gigolo!
Trimitel in Honolulu si baga-ti mintile in cap, altfel toti te vor lua de fraiera.
Scuze daca m-am exprimat prea radical.

| niciunnume19 a răspuns:

Pai si la mine e cam aceeasi situatie. eu spun sa ai rabdare si atunci cand il vezi doar il saluti si atat, daca el te intreaba cv ii raspunzi si atat si daca iti reprosaza cv nu il baga in seama, iar prietenei tale spune-i ceea ce nu iti place, te va intelege!happy

| critiannnnuu a răspuns:

Si eu am parte fix de asa ceva si sunt fata,stii ce sa faci,trebuie sa te arati mai interesanta decat prietena ta si sa bagi glume tari, sa fii de treaba, dar si tare, si intotdeauna sa-ti faci o aparitie superba, asculta melodii bulgaresti cu ''sahara'' si ''maria'' cu costi si ai sa vezi cum iti revii...ca sa te simiti asa foarte tare..si cand vrea sa profite de tine nu-l baga in seama, pleaca sau stiu eu fa tu ceva :*