Improvizezi, iti misti limba in jurul limbii lui ca si cum ai linge o acadea
Imi place da nu pot saruta bine ca el.
Improvizezi, iti misti limba in jurul limbii lui ca si cum ai linge o acadea
Imi place...da nu inteleg cand eu imi bag limba in gura lui mi-a trage tare si imi place si nu stiu cum face ca sa fac si eu lui asa...
Faci ce face şi el.
Ok multumesc. :*
Tu tot esti baiat cum vad...ce trebuie si tie sa-ti taie limba cu cutitul cand tu saruti o fata?
Am fost ironic, la raspunsul de mai devreme, de ce? Pentru ca mi s-a parut cam tampita intrebarea.
Daca ti s-a parut ironica intrebare nu trebuia sa raspunzi))) cine doreste sa raspunda acela raspunde)
Da tie ca baiat iti place cand o fata te saruta pe gat?
O alta intrebare stupida. Nu, nu-mi place.
Deci esti un prost care nici macar o data nu te-ai sarutat si nu stii ce sa raspunzi si zici ca intrebarea ii stupida...tu esti stupid
Nu, comentariul tau este stupid.
Sincer sa fiu nu mi-ar placea sa ma sarute fata pe gat. fata ar trebui sa fie sarutata pe gat si ca sa-l faci sa se simta mai bine ii pui mana pe piept pe maini si daca are muschi ii spui si tu ca-ti plac muschii lui sau cv d genu.incearca macar
Da dar el vrea sal sarut pe gat...nici mie nu-mi place dar dupa ce ma saruta pe gat intinde gatul ca sal sarut si eu
Daca asta vrea asta fa.ti-am zis ce mi-ar place mie.cred ca tututor baietilor si barbatilor le place sa fie complimentazi de o fata la aspectul lor fizic
Adica te saruta.
1. eu bagi si tu incet
2. apoi te iei dupa el
nu trebuie sa ai emoti:* fii optimista:*>.
Funda?
Nu mie imi place cand imi baga limba in gura...dar eu nu stiu ce sa fac cand el mi-a baga...
Ok multumesc pentru ajutor o sa incerc sa ma las dusa de val...eu mam sarutat multe ori dar nushtiu cum sa fac sa se simta si el binne ca mine cand il sarut....si inca o intrebare fata poate sa sarute baiatu pe gat?
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: