Totuşi, ea nu ar trebui să aibă comportament respingător fată de el.
Băiatul se gîndeste că poate nu îl place sau are pe altcineva, de asta în alte zile se face că nici nu o vede.
Ea, ar trebui să fie mai caldă, prietenoasă, in special cu el. să îi ofere atentie.
Are raluk dreptate, ai grija ce faci ca sa nu te arzi. Nu zic, poate fi un baiat de treaba, dar in orice caz, asigura-te nu vrea sa fie cu tine doar pentru a-si spori renumele.
Pai daca tot e o fata frumoasa, sa stie ca si fetele mai fac primul pas.Dac il place sa ii dea de inteles si sa lase atata cumintenie acasa.Si daca el nu ii permite sa faca prea multe, inseamna ca nu vrea prea multe de la ea.Sti doar cum e la scoala!
Nimic, în afară de a vorbi cu respectivul, așteaptă, dacă el nu o place degeaba se chinuie fata să-i atragă atenția
Eu pe el nu-l cunosc prea bine, o stiu pe ea si este exagerat de cuminte si el este cam efervescent si nu stiu ce sa cred exact, ea sustine ca o place si se baga mereu in seama cu ea(asta am vazut si eu)dar in alte zile se comporta ca si cum ea nu ar fi acolo, ca si cum nu ar vedea-o.
Pai poate ca e prea cuminte. ar trebui sa fie mai deschisa, pentru ca la un momentdat o sa se plictiseasca ala si fetei o sa-i para rau ca nu a profitat cat a putut.