Buna, este foarte greu...imi caut diferite ocupatii, merg la plimbare cu fetele, glumesc cu el, povestim, merg la shoping, citesc o carte sau o revista interesanta...imi caut cv de lucru...treaba prin casa, baie, etc...
Mda buna intrebare,, eu personal incerc sa nu ma gandesc,,, atunci cand imi e foarte dor fac lucruri noi sau lucruri care imi plac ies in oras cu fetele,, etc... dar depinde si de ce nu poti fi cu persoana iubita? v-ati despartit? daca e asa gandeste te la chestile care nu ti-au placut si care te-au ranit,, ca totul trece si ca odata el va regreta daca te-a pierdut,,, iar daca e doar departe de tine gandeste te cat va fi de frumos cand va veti reintalni,,, vorbiti cat mai des la telefon.multa baftasi specifica de ce nu poti fi cu el( ca sa intelegem exact motivul))) bafta
O zis la trecut ca nu mai am de cine sa imi fie dor
Revedeam pozele cu ea si cu noi, reciteam mesajele mele preferate primite de la ea si rascoleam trecutul nostru la un pahar de vin rosu si o tigara la releu (cei din iasi stiu)... pentru cei ce nu stiu... e un loc undeva sus unde poti vedea tot oras si noaptea e prea fain ... Take care!
Mi-ai dat o idee buna pentru data viitoare, cand imi va fi dor de persoana iubita, @eluveitie .
Eu. eu nu sa renunt sa ma gandesc la el. fac contrarul, incep sa ma uit la pozele cu el, cu noi doi de pe telefon. sa ascult "melodiile noastre".
Pai il sun si ii spun lucrul asta, ma uit la pozele cu noi si imi amintesc toate clipele petrecute impreuna.
AlexEjmecheru întreabă: