anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

_____ Ce faceti ca sa uitatzi o persoana la care ati tzinut mult? la ce metode apelatzi? _____

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Imi ocup minte cu altceva, incerc sa-mi focalizez atentia si timpul asupra altor lucruri, ies cu prietenii in oras, mergem la un film, la un suc, gatesc, citesc o carte buna, ascult muzica vesela, imi impun sa fiu vesela tot timpul si incerc sa-mi gasesc activitati ca sa ma tina cu gandul departe de el.

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ti-am mai spus...cauti alta, mai buna decat cealalta...
Doamne, dar dupa foto, dupa cum arati, cine te-ar putea parasi...

assiris
| assiris a răspuns:

Munca, alte preocupari antrenante, autosugestia...

eileen
| eileen a răspuns:

Eu una rup toate legaturile cu el, ii sterg numarul de tel, pozele, incerc pe cat posibil sa evit locurile pe unde misuna elhee hee asta pentru a reduce orice intentie de a il revedea sau de a intra in discutii cu el. Imi umplu timpul cu diferite activitati care sa imi ia gandul de la el.

| Parintele a răspuns:

In principiu iti vezi de treba.Stai mai mult cu prietenii si lasa timpul sa se ocupe de restul.

| Ys a răspuns:

Pai rup tot ce am primt de la acea persoana...si incerk sa ma gandesc la altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi vad de treaba mea, e mai important!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

____ aveti sau ati trait o poveste de dragoste (impresionanta, frumoasa, trista.etc.)? daca da care a fost aceasta?big grin multumesc. pupici ______

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-mi gasesc pe altcineva...sa uit totul chiar daca e ff greu... dar cum se spune nu lasa de zambit niciodata k nujtii cine se indragosteste de zambetul tau...nu sta inchisa in casa de suparare...incearca sa invingi acest obstacol...crede-ma va da rezultate
mult SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa faci nimic. Cu timpul o uiti. Preocuparile cotidiene te vor face sa uiti.